Philippe Model staat voor comfort en design

Philippe Model staat voor comfort en design

Toewijding en professionaliteit

De Italiaanse designer Paolo Gambato leerde tijdens zijn tienerjaren de basistechnieken van het schoenmaken. Hij werd verliefd op het ambacht en is sinds 2008 artistiek leider van Philippe Model. Toewijding en professionaliteit van zijn team zijn de basiswaarden voor het ontwerpen van de kwalitatieve sneakers.

Ambachtelijk

De draagbaarheid van de schoenen van Philippe Model is het belangrijkste, aldus Paolo. Een schoen moet comfortabel zijn. Elk detail van de schoen moet perfect in balans zijn. Paolo benadrukt ook het gevoel voor ambacht. De schoen zal nooit helemaal industrieel worden vervaardigd. Zo worden de sneakers van Philippe Model gekenmerkt door gebruik van zacht leer. De frisse kleuren en de unieke, elegante patronen zorgen ervoor dat je altijd stylish voor de dag komt.

Voor zowel mannen als vrouwen, de sneakers van Philippe Model vallen op. Je draagt ze niet zomaar, je geeft er een stijl mee aan. Ze zijn hartstikke cool, fris qua kleur, drukbezet met prints en pittige tinten of metallics. Bekijk hier de uitgebreide collectie: Philippe Model 

winkelstraat philippe model

Foto: Fashion Blogger Negin Mirsalehi met Phillipe Model sneakers