Ik ga op reis en neem mee...

Ik ga op reis en neem mee...

Wie aan koffers van een goede kwaliteit denkt, denkt al snel aan Samsonite. Want een Samsonite koffer is een koffer voor het leven. Door de kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid ben en blijf je gegarandeerd happy.

De juiste koffer

Bij Samsonite is bagage meer dan slechts een middel om je spullen over de hele wereld te vervoeren. De juiste vakantiekoffer kan je onderscheiden in de menigte, en de perfecte zakelijke koffer kan je vertrouwen geven tijdens uitdagende interviews. De perfecte koffer is in no-time overzichtelijk ingepakt en kan het lopen op de luchthaven laten aanvoelen als een wandeling door het park.

Perfecte reisoplossing

Ben je een casual reiziger of juist iemand die behoefte heeft om te werken tijdens het reizen? Heb je liever een supersterke harde koffer of ga je voor de flexibiliteit van een zachte tas die uit te breiden is voor extra capaciteit? Samsonite heeft altijd dé perfecte reisoplossing. Of je nu op vakantie gaat naar Ijsland, Dubai of Amerika, een Samsonite blijft bij ons favoriet. De koffers zijn hip, trendy en voldoen aan alle kwaliteitseisen die we ons maar kunnen wensen.

Happy Travels

Bagageonline.nl is specialist in tassen en koffers en biedt een regelmatig wisselend, breed assortiment met de nieuwste modellen. Hier heb je de keuze uit de ruime collectie Samsonite koffers voor elke grote of kleine reis. Bon voyage!