Functioneel en stijlvol

Functioneel en stijlvol

Kerst en Valentijn zijn al achter de rug en Vaderdag is het nog lang niet, maar je man verrassen met een mooi cadeau kan op alle dagen! Zomaar onverwachts iets geven is zó leuk. Dus verras je liefste met een musthave dokterstas. 

Handgemaakte leren dokterstas

Bij Urban Bozz vind je functionele, stijlvolle en praktische mannentassen. De hoge kwaliteit is te zien aan het handgelooide leer in vintagelook, robuust beslag, stevig stiksel en aan de voering. Dit zijn tijdloze tassen waar de man jarenlang plezier van heeft. De collectie is zeer uitgebreid. Je vindt er aktetassen, laptoptassen, sporttassen, dokterstassen en nog veel meer. Dat een tas niet alleen voor dames een onmisbaar accessoire is, bewijzen de meest trendy, leren dokterstassen voor mannen. Kijk eens hoe stoer deze tassen zijn!

Dr. Who van Arpello wat een fantastische tas!

George bright cognac oogstrelend klassiek design!Sergeant Medical stoer! 

100% kwaliteit

Ook mannen hebben oog voor detail en voor een mooie tas. En het is natuurlijk nooit te laat om een tassenverslaving te ontwikkelen. Mannen hebben immers ook tassen nodig. Waar stoppen ze anders hun laptop in voor hun werk, hun sportkleding als ze naar de gym gaan of waar laten ze hun kleding voor een lang weekendje weg? Juist... in een stijlvolle tas.

Onweerstaanbaar

Of je nu een moderne zakenman bent of een urban trendsetter, een hoog kwalitatieve leren dokterstas is onweerstaanbaar en maakt je look helemaal af. Deze tas is geschikt voor zakelijk gebruik én is groot genoeg om te gebruiken voor een weekendje weg. Een dubbele functie voor één en hetzelfde product! De tassen zijn van de beste materialen en leersoorten gemaakt, waardoor de kwaliteit 100% gegarandeerd is.

Mooi én praktisch

Bij Urban Bozz vind je een uitgebreide selectie van topmerken als Mutsaers Lederwaren, Sergeant by Ruitertassen, Aski-Bags, Leather Design, Arpello en DR-Amsterdam. En vergeet niet om ook een weekendje weg te boeken als surprise. Dan kan je nog even benadrukken hoe functioneel zijn stijlvolle dokterstas is ;)