Complete outfit voor hem en haar

Complete outfit voor hem en haar

City that never sleeps

De inspiratie voor deze winter van het internationale modemerk McGregor komt uit de stad die nooit slaapt: New York City! Als je er wel eens geweest bent (lucky you!), dan weet je dat deze stad bruist van energie. De veelzijdigheid én het tempo van New York zijn verweven in de nieuwe collectie voor dames, heren en kinderen. De eigentijdse ontwerpen passen naadloos bij de sfeer van NYC.

Kledingcollectie McGregorVest: Boas Enea / Jurk: Mary / Rok: Chantilly / Sjaal: Ate Jacquard / Baseball jas: Wool Iconic

McGregor heeft het allemaal

Naast de kledingcollectie waar kwaliteit en eigenheid vanaf straalt, heeft McGregor ook mooie, bijpassende accessoires. Kies een accessoire om je outfit af te maken of om cadeau te geven. Een portemonnee is onmisbaar en een goede stropdas staat altijd chic (en is bij sommige banen ook gewoon verplicht). Met een mooie riem zit je broek beter en staat hij mooier. Kies een leren tas voor je laptop of een fashionable sporttas voor als je naar de sportschool gaat.

Shop nu met 50% korting!

Bekijk de gehele collectie op de website van > McGregor < en bestel, lekker vanaf je luie bank, vandaag nog je winteroutfit voor deze ijskoude dagen. Dan moet het deze winter helemaal goed gaan komen, toch?