Blijf bij de tijd

Blijf bij de tijd

Kijk niet verder. Hier is hét perfecte cadeau voor deze feestdagen: een minimalistisch horloge voor bij iedere look.

Less is more

Weg met die opvallende glitters en steentjes, schreeuwende kleuren en grote opvallende cijfers: kies deze winter voor een eenvoudig, bescheiden horloge met rustige kleuren. Het minimalistische horloge is de trend van dit seizoen! Daniel Wellington, Cluse en het Scandinavische Skagen begrijpen deze trend van clean face watches als geen ander. Door de neutrale vormgeving passen deze horloges ook nog eens bij iedere (kleding)stijl.

Bescheiden karakter

Om het rustige effect nog extra te accentueren, zijn er ook modellen waarbij het gehele horloge één en dezelfde kleur heeft, zoals het Slim Runway horloge van Michael Kors. De Slim Line horloges van Hugo Boss zijn zeer licht van gewicht, wat hun bescheiden karakter nog verder versterkt. Ook de horloges van Junkers en Jacob Jensen volgen deze clean face watches trend op de voet.

Merry X-mas

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een kerstcadeautje te verzinnen, toch? Welk merk minimalistisch horloge je ook kiest, je kunt er jaren mee vooruit én bent helemaal on trend deze winter!

Kijk op www.horloge.nl voor meer info over bovenstaande (en meer!) horlogemerken en zet jouw favoriet op je verlanglijstje of leg het feestelijk verpakt onder de kerstboom. Reken maar dat het een onvergetelijke kerst wordt.