Besparen op Fashion

Besparen op Fashion

Shop nu nog goedkoper & bestel de meest trendy mode voor de allerlaagste prijs.

Korting bij Bonprix

Ben je op zoek naar betaalbare en tegelijkertijd trendy kleding? Dan ben je bij Bonprix aan het juiste adres! Bonprix is een dochteronderneming van de OTTO Versand-groep, de wereldmarktleider in de verzendhandel. De firma werd opgericht in Duitsland in 1986 en breidde al snel haar aanbod uit naar verschillende Europese landen zoals Frankrijk, Polen, Italië, Groot-Brittannië, Rusland, België en sinds 2004 ook Nederland. Bij Bonprix shop je voor het hele gezin en betaal je minder voor jouw musthaves als je gebruikmaakt van een kortingscode. Zo kun je heel voordelig je garderobe uitbreiden of vervangen.

Thema assortiment

Bepaalde perioden in het jaar worden bij Bonprix extra uitgelicht met een speciaal thema-assortiment. Denk aan kerst of juist een speciaal zomer-thema. Met deze thema-assortimenten ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends en kun je eenvoudig je outfit samenstellen. Je ziet hierbij ook in één oogopslag welke items in de aanbieding zijn en op welke manier jij nog meer kunt besparen.

Bonprix Catalogus

Bonprix biedt een catalogus aan die gratis bij je wordt thuisbezorgd. Je kunt de catalogus doorbladeren en op deze manier rustig de nieuwe collectie bekijken. Zo kun je op je gemak bekijken welke items je wilt hebben en deze vervolgens online bestellen, waarbij je gewoon van de online kortingen kunt genieten.

Actuele Bonprix korting

Shopkorting.nl bestaat al sinds 2008 en telt inmiddels ruim 300.000 leden die korting ontvangen en honderden euro's per jaar besparen. Inmiddels zijn er ruim 1.600 webshops aangesloten (waaronder Bonprix) waar je extra korting ontvangt. Zo is besparen via Shopkorting de meeste slimme manier om maximale korting te ontvangen op je online aankopen.

Vergeet dus niet om je bestelling via Shopkorting.nl te doen. Zo weet je zeker dat je geen kortingscode mist, want ze plaatsen ook actuele > Bonprix kortingscode < voor nog meer korting op jouw Bonprix aankopen.

Hoe werkt Shopkorting?

Log in met je Shopkorting.nl account
Zoek op de homepage naar de webshop waar je een aankoop wilt doen. Klik op de button "Shop met korting". Klik daarna op de button 'Naar webshop met korting' in de pop-up. Plaats vervolgens je bestelling bij de webshop zoals je bent gewend zonder tussentijds een andere pagina te bezoeken. Binnen 48 uur word je exclusieve korting in je account bijgeschreven. Als je een tegoed van €10 of meer hebt gespaard in je Shopkorting account dan kun je deze laten uitbetalen. Klik op de korting 'aanvragen' button in je account en je tegoed wordt dan op de 1e werkdag van de nieuwe maand op je bankrekening gestort.

Hoe weet Shopkorting dat ik iets heb gekocht?
Als je bent ingelogd en een aankoop gaat doen bij een webwinkel dan moet je eerst op de speciale button klikken. Deze button bevat een unieke link met code, zodat ze altijd weten welk lid een aankoop heeft gedaan. Je winkelt dan zoals je gewend bent in de webshop van de webwinkel. Belangrijk: De korting wordt uitgekeerd door Shopkorting.nl en niet door de webwinkel zelf.

Lidmaatschap van Shopkorting is helemaal gratis!