wANNAbe P.A. for a day?

wANNAbe P.A. for a day?

ANNA SCOTT zoekt P.A. voor zomercampagne fotoshoot via Social Media. Altijd al gedroomd om bij een echte modeshoot aanwezig te zijn op een geweldige locatie in de zon?" Wordt wakker en beleef je droom: dit is je kans!

Ode aan musical tijdens Museumnacht

Ode aan musical tijdens Museumnacht

Speciaal voor de Museumnacht in Den Haag heeft het Bel Air Hotel aan de Haagse kostuum- en modeontwerper Allan Vos gevraagd een premièrecollectie te ontwerpen met het thema ‘Musical’. Tijdens de Museumnacht op zaterdag 3 september a.s. zullen de creaties van Vos van 20 uur tot 1 uur in het Bel Air Hotel flaneren op de rode loper onder het toeziend oog van filmcamera’s, fotografen en een DJ. De show is gratis toegankelijk, hier is geen passe-partout voor nodig.

Hommage

Hommage

Vandaag wordt om 11.30u de Hommage collectie in de etalages van de Haagse Bijenkorf onthuld! Tot en met 3 september zijn de zes ontwerpen in de etalages te bewonderen. De jurken zijn vanaf vandaag ook online verkrijgbaar. Bij elke online bestelling ontvang je twee kaarten voor The Summer Fair.

Museumjurken!

Museumjurken!

Ter ere van de tentoonstelling Mode en Kunst in het Gemeentemuseum te Den Haag, is Michael Barnaart van Bergen gevraagd om een collectie te ontwerpen die geïnspireerd is op bekende kunstwerken. Deze Hommage-collectie bestaat uit zes jurken. De ontwerper heeft zich laten inspireren door diverse kunststromingen zoals surrealisme, dadaïsme, pop-art en abstracte kunst...

Steve Madden zoekt Store Manager

Steve Madden zoekt Store Manager

Als Storemanager bij Steve Madden ben je het gezicht van één van de Steve Madden Brand Store in Nederland. Je werk is net zo spannend en veelomvattend als de designer en schoenencollectie zelf. Je vormt een onmisbare schakel tussen de Retailmanager van Steve Madden, je verkoopteam én de klant. Je bent een echte coach voor je team om zo samen een optimaal rendement voor de store te realiseren.

Into Fashion

Into Fashion

INTO FASHION begint een traditie te worden in het laatste weekend van International Fashion week Amsterdam. Een spectaculair feest met uitsluitend de beste dj’s, de afgelopen editie met niemand minder dan Sister Bliss (FAITHLESS), en deze editie de Internationale megaheld ANTHONY PAPPA

Fashion Addicted

Fashion Addicted

Styletoday en Panama organiseren op zaterdag 9 juli het officiële openingsfeest van AIFW 2011, Fashion Addicted! Een uniek fashion event voor en door mensen uit de modewereld en iedereen die met ons de opening van Amsterdam International Fashion Week wil vieren! Wat kan je zoal verwachten op het meest besproken modefeest van dit moment?

Alyssa Campanella, gekroond tot Miss USA 2011

Alyssa Campanella, gekroond tot Miss USA 2011

Uit 51 schoonheidsmissen werd de 21-jarige Miss Californië, Alyssa Campanella, afgelopen zondagnacht gekroond tot Miss USA 2011. Campanella volgt hiermee Rima Fakih op, Miss USA 2010, die in tranen uitbrak bij de overhandiging en het afscheid nemen van haar titel. De finale vond plaats in het Planet Hollywood Resort Casino in Las Vegas. In september zal Miss Alyssa haar land vertegenwoordigen in Brazilie, tijdens de Miss Universe verkiezing.

Style correspondent in New York!

Style correspondent in New York!

Nokia en ELLE hebben de handen ineengeslagen en zijn op zoek naar een ‘Style Correspondent.’ Deze zoektocht is gelijktijdig gestart met de lancering van de nieuwe roze Nokia N8 met de ingebouwde 12 megapixel camera. Deelnemers worden beoordeeld op stijl, communicatieve vaardigheden en creativiteit. Ervaring is niet vereist, het allerbelangrijkste is hoe ze hun passie delen met hun lezers. Wat heb je nodig om deel te nemen...

The perfect red dress and more

The perfect red dress and more

Michael Barnaart van Bergen liet zich inspireren door de gloriedagen van de badplaats aan de Côte D’azur. Het resultaat is een collectie van tien items, met gebreide jurkjes in frisse kleuren als felrood, zacht roze en felroze. Ook bevat de zomercollectie een aantal jurken met streepjespatroon.

Fashion against breast cancer

Fashion against breast cancer

Toen in 1994 Nina Hyde, een mode journalist van de Washington Post overleed aan borstkanker richtte Ralph Lauren de organisatie FTBC Fashion Targets Breast Cancer op. Keer op keer zetten wereldberoemde fotografen zoals Mario Testino en David Bailey en modellen zoals Kate Moss, Helena Christensen en Lily Cole zich in voor diverse projecten van de organisatie.

Esha gaat wereldwijd

Esha gaat wereldwijd

Esha is het mondiale gezicht van het internationale horlogemerk Kyboe. Kyboe is een wereldwijd merk voor horloges sinds 2007 en heeft de wereld snel weten te veroveren. Kyboe wordt verkocht in meer dan 32 landen en heeft een sterke reputatie voor prachtige lifestyle horloges.