Don't tell my Booker

Don't tell my Booker

Fashion is Hot, en Amsterdam Fashion Week is hét Fashion event van Nederland! Voor het officiele openingsfeest in de recentelijk restylde Amsterdamse Club Panama, is het wereldberoemde Don't tell my booker aangetrokken die in de afgelopen jaren diverse red carpet events verzorgden in steden als Parijs, Milaan, Saint Tropez, London, Los Angeles, en nu voor de 2e keer in Amsterdam neerstrijken.

Exclusief: VOGUE collector's edition

Exclusief: VOGUE collector's edition

Het is bijna zover. Het allereerste nummer van VOGUE Nederland verschijnt op donderdag 22 maart. Maar voor de echte fashion lover is de queen of magazines een dag eerder verkrijgbaar bij alle filialen van de Bijenkorf. Deze is extra speciaal en komt in een gelimiteerde oplage. Kortom, een waar collector's item dat je niet wilt missen.

Do you live your life for Fashion?

Do you live your life for Fashion?

In Januari staat alles in Amsterdam in het teken van Fashion Week. Wederom organiseert Club Panama* samen met Rejhan Putz (The Fashion 'Firstlady') op zaterdag 21 januari… “Fashion Addicted”. Tijdens Fashion Addicted zullen de meest fashionable DJ’s, hoogstaand entertainment, VIP arrangementen en fashionshows van Couturier Anna Grigorian en Designer Michelangelo Winklaar (beide bekend van het populiare RTL fashionprogramma “Project Catwalk”) gepresenteerd worden.

Ibiza jewels, sieraden met een betekenis

Ibiza jewels, sieraden met een betekenis

Als fanatieke trendwatchers zijn wij vaak aan het rond snuffelen door het world-wide-wonder-web en komen hier en daar vele leuke webshops tegen. Dit keer willen wij jullie voorstellen aan Martine, eigenaresse van Ibiza Jewels.

Matchboox juweeltjes

Matchboox juweeltjes

MatchBoox zijn handgemaakte boekjes in luciferdoosjes, prachtige illustraties met originele teksten van de beste auteurs onder wie Daphne Deckers, Sylvia Witteman, Jan Mulder, Arnon Grunberg, Henny Vrienten, Aaf Brandt Corstius, Arthur Japin, Sophie van der Stap en Ronald Giphart. Hoe kom je op zo een idee?

Jimmy Crystal nu ook in Nederland!

Jimmy Crystal nu ook in Nederland!

Jimmy Crystal New York levert brillen aan vele beroemdheden die niet bang zijn om een statement te maken, zoals Elton John en Lady Gaga. De ingelegde Swarovski kristallen trekken direct de aandacht en zorgen ervoor dat je overal glittert als een celebrity!

Magvilla

Magvilla

Iedereen heeft wel een lievelingstijdschrift, eentje waar je elke week of maand weer op verheugd, waar iemand je voor wakker kan maken of waarvoor je een sprintje naar de brievenbus trekt als de postbode langskomt. Want zeg nou zelf, wat is er nou fijner dan lekker wegdromen in interessante verhalen, aanlokkelijke producten, fijne nieuwtjes of inspirerende ideeën?

Iedere riem vertelt een ander verhaal

Iedere riem vertelt een ander verhaal

Mooie riemen, stoere riemen, unieke riemen. Riemen met een verhaal, waardoor de riemen nog mooier worden. Riemen die ook een verhaal vertellen over degene die ze draagt. Een verhaal over muziek, kunst of bijzondere gebeurtenissen en aanleidingen in deze wereld. In jouw wereld. In de wereld van Bill Lavin. Riemen met karakter en een onmiskenbaar eigen stijl. Een stijl die past bij mensen met een verhaal. Hun eigen verhaal...

Feet This

Feet This

Er zijn honderden soorten sneakers. De sneakerdrager kan zijn sneakers zelfs customizen waarom zijn er dan nog geen sokken te vinden in bijpassende effen kleuren? Er is in Nederland geen enkele winkel, en op internet geen Nederlandstalige webshop, die  kwaliteitssokken verkoopt in meer dan twaalf effen kleuren. En die twaalf kleuren sokken kosten vaak ook nog eens meer dan € 10,- per paar…

Marijke in Wonderland

Marijke in Wonderland

Marijke Helwegen is een van Nederlands meest bekende socialites en zonder deze diva is een evenement dan ook niet compleet. Tijdens het Midzomergrachtfestival in Utrecht verkondigde Marijke dat ze het eigenlijk wel ziet zitten om de nieuwe homomoeder te worden...

Stephan Badal 34ste Coutureshow

Stephan Badal 34ste Coutureshow

Stephan Badal is één van de leading couturiers in België. Zijn couturehuis in modehoofdstad Antwerpen is alom gekend. Na zich 17 jaar te hebben toegespitst op Haute Couture heeft Badal in 2008 zijn First Line Pret-a-Porter gelanceerd voor dames en heren, die inmiddels in verschillende boetieks in België worden verkocht. Op 24 september aanstaande presenteert couturier Stephan Badal zijn nieuwe couture collectie voor de autumn/winter 2011/2012 met een glamoureuze fashionshow in Het Elzenveld te Antwerpen.

Hello Kitty is in Nederland!

Hello Kitty is in Nederland!

Hello Kitty is een wereldster. Alles waar zij op verschijnt, is een directe hit. De laatste jaren omarmen steeds meer modeontwerpers, kunstenaars en internationale bekendheden het schattige poesje. Ook Lady Gaga is een groot fan van haar. Eén van de Hello Kitty-jurken uit haar privécollectie is te zien in de tentoonstelling. Fans worden aangetrokken door het lieve en universele karakter van Hello Kitty. Ze promoot vriendschap en liefde voor elkaar. Daarmee is ze een centraal karakter van de Aziatische schattigheidscultuur, die in het Japans ‘kawaii’ genoemd wordt.

Qolors - The perfect basic top

Qolors - The perfect basic top

Op 29 september wordt Qolors gelanceerd. Qolors levert een vaste collectie mooie basic tops voor de 30+ vrouw. Qolors is ontstaan uit frustratie. De bedenker en oprichter kon in het mode-aanbod niet vinden wat ze zocht. En is het toen maar zelf gaan doen. Met hulp van heel veel andere vrouwelijke consumenten.

Twin Couture - Lavinia en Abigail Bakker

Twin Couture - Lavinia en Abigail Bakker

Twin Couture heeft een droom en die droom is verandering en dan in de meest positieve zin van het woord. Opgericht door de tweelingzussen Abigail en Lavinia reflecteert het merk de verschillende karakters van beide. Edgy meets Classy waarbij mode hand in hand gaat met ECOuture.