Pops of Color

Geschreven door Beatrice Dunnink

Pops of Color

Vandaag mag ik aan de slag voor mijn eerste blog op Fashionbloggers.nl, hoe leuk is dat! Mijn liefde voor mode en stylen kent letterlijk geen grenzen. Door mijn werk als Fashion Consulente geloof ik er heilig in dat wanneer je lekker in je vel zit, je dit ook uitstraalt en je zelfvertrouwen een enorme boost krijgt.

Dit heeft niets met alleen maar dure designer kleding te maken. Ik combineer vaak, b.v. designer met Zara. Het is goed om altijd iets te dragen waarmee je jezelf kunt onderscheiden met een mooie accessoire of een “pop of color” in je outfit. Zorg voor een eyecatcher adviseer ik aan mijn klanten.

Met een pop of color kun je denken aan een felle kleur die je laat sprankelen. Vind je het moeilijk om een knalkleur te combineren in je bestaande garderobe begin dan met iets kleins. Denk aan een halsketting, handtas of een paar schoenen. Ook een hoed of sjaaltje zijn leuke items om mee te beginnen. Je zult zien dat naar mate je wat zelfverzekerder gaat voelen je avontuurlijker te werk zal gaan en dat is toch waar het allemaal om draait. Namelijk dat je vooral veel plezier hebt aan én hoe jij je kleedt!

accessoryconciergeFoto Accessoryconcierge

stylefascinationsFoto Stylefascinations

miumuiFoto Miu Miu

beatricedunninkFoto Theodora Fotografie

Via Fashion Bloggers ga ik je op de hoogte houden van de nieuwtjes in de modewereld en laat ik je zien hoe je deze kunt toepassen in je eigen garderobe. Ik kijk uit naar al jullie reacties, eigen verhalen en/of foto’s!

Heb je een leuke foto van jezelf mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet zie je jezelf binnenkort terug op onze site.

Fashion Love,
Beatrice