Mom in style

Geschreven door Jantine de Vroome

Mom in style

De laatste trends

Ik ben wat je noemt een hardcore fashion, beauty en lifestyle lover.
I live, breath and eat de laatste trends. Daarbij schrijf ik er graag over en deel ik al mijn belevenissen het liefst met jou. Fashion Bloggers Nederland is hét medium waar ik alles aan jou kwijt kan, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Modedingen

In het verleden ben ik moderedacteur en stylist geweest bij onder andere Viva, Flair, Libelle, Margriet en Esta. Lekker op modereis naar Parijs om daar de laatste catwalkshows te zien, iedere week een modereportage stylen, in de winter fotoreportages maken in zonnige gebieden, crèmes uitproberen voor beautyproducties en uitgenodigd worden in de nieuwste restaurants. Ja, ja, ik heb een zwaar leven: NOT! Oké, er zaten ook heus wel mindere kanten aan zoals het retourneren van alle geleende kleding, alle setjes strijken om 3 uur ’s nachts om vervolgens bij het eerste licht in het buitenland te fotograferen, nog even die twee moderubrieken thuis schrijven om toch de deadline te halen, het model in de wc van een restaurant omkleden (glamour in Nederland!!!), met het hele team spontaan aan de race na het avondeten in Egypte en meer van dat soort anekdotes die ik jullie beter kan besparen. Maar ik moet zeggen, het zijn vooral allemaal geweldige herinneringen. Ik had het nooit willen missen.

Styling jantine de Vroome

Druk zijn is voor losers :)

Drie jaar geleden begon het toch te kriebelen en heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik ben mijn eigen weg ingegaan met mijn bedrijf 10More. Met dit bedrijf richt ik mij op het bedenken en creëren van innovatieve marketingcommunicatie en pr-campagnes en soms word ik (tijdelijk) in aansluitende functies gedetacheerd bij bedrijven. Iedere keer ben ik opnieuw geïnspireerd en sta ik voor allemaal nieuwe uitdagingen. Dat houdt mij scherp! I love it! Daarnaast ben ik inmiddels ook drie maanden zwanger ‘YESSSSS!!!!’ en daarom ben ik Mom in Style begonnen. Ik merkte dat het aanbod aan vintage kleding voor zwangere vrouwen dusdanig ‘…….’
(lelijk woord: zeggen moeders niet natuurlijk :) ) was en ik dacht: “dat kan zeker beter!” Bij Fashion Bloggers Nederland kan ik weer heerlijk in mijn rol van redacteur en blogger duiken en jullie informeren of alles wat hot is op dit moment. Ik loop de beste events voor jullie af en begin bij de perspresentatie van de nieuwe COSTES collectie en Fashion Week Amsterdam, met shows van Spijkers en Spijkers en Tony Cohen. Sit tight, fasten your seatbelts, and get ready for take off!

X Jantine