Mijn beste keuze ooit

Geschreven door Klairung

Mijn beste keuze ooit

Opeens heb je het en denk je; "Ik ga wat anders doen in mijn leven want hier word ik niet blij van!" Waarschijnlijk hebben de meesten van jullie die gedachte ook weleens door het hoofd laten gaan. Ik besloot er iets aan te doen! Ik weet nog precies wanneer ik van plan was om van carrière te veranderen. Ik studeerde economie en kreeg na de afronding van mijn opleiding gelijk een baan. Begrijp me niet verkeerd, ik was blij dat ik werk had! Maar ja, daar zat ik dan...

Een jaar lang achter een bureau. Ik dacht bij mezelf; "Jeetje, is dit het?"
Ik wil mensen blij maken, mooie dingen doen, blij zijn met resultaten, reizen en mensen ontmoeten. Toen kwamen die vragen omhoog; "Wat vind ik écht leuk om te doen? Wat doe ik iedere dag? Wat verveelt mij nooit?" En toen wist ik het! Make-up, huidproducten, mooie en nieuwe merken. "Welke cosmeticaproducten werken het beste én op welke huid? Wat voor pigmenten zijn er?" En noem maar op. Het werd bijna een obsessie voor mij.

Nadat ik mijn opleiding had afgerond ben ik meteen als Zzp'er aan de slag gegaan. Maar dan ben je er nog niet, daarbij hoort een complete make-up-kit in het pakket. Als je goed materiaal hebt kan je natuurlijk veel fijner werken. Die koffer zit aan mijn arm vast als een soort verlengingsarm zeg maar. Zonder die koffer ben ik nergens.

002 klairung fashion beauty blogger blog makeup tafel

Mijn koffer is gevuld met de populaire Naked palette's 1, 2 en 3 van Urban Decay en ik gebruik heel veel van M·A·C cosmetics. Mijn favoriete M·A·C foundation is de Pro Longwear SPF 10. Deze dekt goed en blijft uren mooi zitten. Als je niet wilt dat je huid gaat glimmen dan is daar een fantastische oplossing voor namelijk de M·A·C Prep + Prime Transparant Finishing Powder, die is zijdezacht en geschikt voor alle huidtinten. Wat ook niet in mijn koffer mag ontbreken is de Telescopic Carbon Black mascara van L'Oréal, deze mascara heeft een superfijn, flexibel en multiprecisie borsteltje waar je ook de allerkortste wimpers goed mee kan dekken, de uiteinden worden verlengd en verstevigd.

Echte Musthaves zijn de oogpotlood Technakohl liner van M·A·C en de eyeliner Dior Addict IT-Line. De gelformule van de eyeliner geeft een intense glans die urenlang blijft zitten. Er zijn heel veel mooie producten van verschillende merken maar voor de wenkbrauwen gebruik ik de HEMA wenkbrauwpotloden, die vind ik het beste omdat ze goed en lang blijven zitten en worden niet te vettig als het warm is. Ben je ook nieuwsgierig wat voor lippenstift en lipgloss ik gebruik? Ja hoor, daar is 'ie weer: M·A·C natuurlijk! M·A·C heeft namelijk een hoop mooie kleuren zelfs de matte kleuren blijven goed en lang zitten. Als finishing touch vind ik Chanel Powder Blush No. 03 Brume D'Or én No. 64 Pink Explosion blush echt Fabulous! Deze 2 kleuren mogen dan ook niet ontbreken.

001 klairung fashion beauty blogger must haves

Ben je nieuwsgierig naar meer Beauty nieuws met informatie over make-up & verzorgingsproducten, tips & trends en alle leuke dingen die ik backstage beleef? Dat kan! Vanaf vandaag maak ik deel uit van dit geweldig Fashion Bloggers team en ben ik best een beetje trots want... Ik ben hier de eerste Beauty Blogger! "Vrijheid, blijheid!" is Rejhan's motto. "Niets moet, alles mag. Zolang je maar plezier hebt in wat je doet."

Ik heb er zin in! :)

-X- Klairung