Michael Kors Spring 2015 Accessoires

Geschreven door Beatrice Dunnink

Michael Kors Spring 2015 Accessoires

“Accessoires maken een outfit” zeggen ze en ik kan niet anders dan dit beamen. Michael Kors verrast en verleidt ons keer op keer met geweldige collecties. Zo mooi zelfs dat je je glossy neer wilt leggen, waarin je net de mooiste plaatjes hebt kunnen bewonderen, om in en sprintje naar de winkel te rennen en daar zijn gehele collectie te kopen!

005 michael kors fashion bloggers
De accessoires zijn ook leuk te dragen als setje in dezelfde kleuren combinatie zoals hier te zien met ring, horloge en armband. De aviator zonnebril maakt je outfit helemaal af.

001 michael kors fashion bloggers
De horloges hebben een casual chique uitstraling met zeker een eigen karakter. Het leuke aan deze pronkstukken is dat er vaak ook een kleurtje in de band wordt verwerkt zodat je ze ook goed per seizoen kunt afwisselen. Michel Kors werkt veelal met glamour goud, chique zilver en trendy goud-rosé.

003 michael kors fashion bloggers

De tassen collectie geeft ons snoezige pastel tintjes terwijl de accessoire lijn doortrekt, zoals we van hem gewend zijn, naar de stoere variaties. Voor een ieder wat wils dus.

004 michael kors fashion bloggers

Ben jij al in het bezit van een mooie Michael Kors? Dan ben ik benieuwd en zie graag je reactie tegemoet. Verwacht alleen vandaag nog even geen response terug want zoals je al wel zult begrijpen ben ik gaan shoppen voor een mooie accessoire van deze Topdesigner. Of het dan alleen bij een accessoire blijft kan ik je niet garanderen want hij heeft ook een mega mooie kledinglijn. Maar dat is voer voor een volgend blog. Tot dan!

Fashion Love,
Beatrice