Martine van der Deijl

Martine van der Deijl

Martine heeft met haar opleiding Boekhandel & Uitgeverij een journalistieke achtergrond; schrijven is haar passie. Of het nu gaat om mode, culinair, yoga of reizen: zij wordt altijd enthousiast als zij een mooi verhaal mag schrijven en delen. Jarenlang heeft zij op de lifestyle & health redactie gewerkt bij diverse uitgeverijen. Sinds 2012 is zij een zelfstandig professional en heeft zij haar eigen redactiebureau. Haar ideeën en inspiratie haalt Martine van zowel dichtbij (haar ‘stadsie’ Utrecht), als ver weg (zij is verslaafd aan reizen en stedentrips).


De krullenkapper

De krullenkapper

Al sinds ik in Utrecht woon (en dat is inmiddels al heel wat jaren), ben ik hier op zoek naar een goede kapper. Dat is toch niet zo moeilijk, zou je denken? Inderdaad; in de binnenstad (en daarbuiten) struikel je over de kappers. En bij vele van hen heb ik een bezoekje gebracht.

Herfstblues

Herfstblues

De herfst is in volle gang. Prachtige zonnige dagen worden afgewisseld met donkere regenachtige dagen. En ook al zijn er heus wel voordelen aan het veranderen van het seizoen – er mag weer een nieuwe garderobe aangeschaft worden! – ik heb toch wel last van lichtelijke herfstblues.

Italia: la vita è bella

Italia: la vita è bella

Eten enzo

Zo, dit wordt mijn eerste blog voor Fashion Bloggers Nederland. En ik heb er zin in en ben er klaar voor. Helemaal nu ik net uitgerust en wel terug ben van een indrukwekkende vakantie naar bella Italia. Ik houd van reizen, nieuwe mensen ontmoeten, de zon, mode en vooral van heel lekker (en soms veel te veel) eten en drinken.