Linda Eertink

Linda Eertink

Ze is model, catwalk coach, musiclover, levensgenieter en een world traveler. Mede door haar werk reist ze vaak en haalt ze veel inspiratie uit mensen, cultuur, mode, muziek, eten en natuur. Hierbij combineert ze graag work and pleasure en vind je bij haar dan ook never a dull moment. In haar blogs zal ze jullie meenemen in haar wereld en haar levensstijl, waarbij mode allesomvattend is. So follow her in her way of life!


Costa Hollanda

Costa Hollanda

“Super leuk” zei ik toen Rejhan Putz (oprichtster Fashionbloggers.nl) mij gevraagd heeft of ik wil figureren in de nieuwe videoclip van Dries Roelvink. De opnames zouden plaatsvinden in Bergen aan Zee. Even Weeronline checken… yes, zonnig en 26 graden! Top! Zon, zee, strand… ik ben al in een flip flop state of mind. Let’s go to the beach!

Winterwensen

Winterwensen

Het showseizoen is weer in volle gang en ohhhh…..wat zijn de collecties weer prachtig! Ondanks het feit dat het nog enige tijd behoorlijk warm was buiten en we de zomerjurkjes nog steeds niet hoefden op te ruimen, ben ik al enige tijd volop in winterse sferen. Het modebeeld van deze winter is echt helemaal mijn smaak en ik vind het dan ook extra moeilijk om mij te beheersen niet van de catwalk af te springen en met deze prachtige outfits naar huis te rennen.

“a smile is the prettiest thing you can wear”!!

“a smile is the prettiest thing you can wear”!!

Hi, mijn naam is Linda...a thirty something mix van een Javaanse moeder en een Nederlandse vader met een grote liefde voor familie, vrienden, mode en reizen. Ben geboren en getogen in Twente en heb als model het geluk dat ik veel reis. Hierbij vind ik dan ook veel inspiratie in o.a. mensen, cultuur, mode, muziek, eten en natuur. Voor mij is mode allesomvattend.