Jimmy Choo I love you!

Geschreven door Beatrice Dunnink

Jimmy Choo I love you!

Wie kent ze niet de beeldschone schoentjes van Jimmy Choo met de torenhoge hakken? Niet altijd even gemakkelijk om op te lopen en vooral niet in te blijven lopen na een lange avond van sjansen en dansen. Menigmaal ben ook ik s’nachts terug gestrompeld naar huis in mezelf mompelend “ze doen echt heus waar geen pijn”.

Schoenen en tassen wij raken er nooit op uitgekeken helemaal wanneer het gaat om Jimmy Choo. Met zijn sexy elegante sky high stiletto's en luxe tassen noemen ze Jimmy Choo niet voor niets de meester van de rode loper.

Met ‘The Vices Collection’ heeft creatief directeur Sandra Choi zichzelf overtroffen met een prachtige collectie bestaande uit o.a. diamanten, robijnen, saffieren, smaragden en kristallen. De mooie edelstenen zijn verwerkt in deze ondeugende collectie en hebben een betoverende allure waar elke vrouw haar hoofd voor omdraait en even vergeet wat ze aan het doen was.

002 jimmy choo heels fashion bloggers nederland

Zoals jullie nu wel weten ben ik een zeer grote voorstander van kleur. Dit in samen werking met een paar “killer” hakken en ik ben verliefd! Een bijpassende tas erbij of juist niet? Durf én kies een andere kleur and rock the dancefloor.

 

003 jimmy choo heels fashion bloggers nederland
Shop hier >> The Jimmy Choo VICES collection <<

Wil je het wat rustiger aan doen qua kleur en uitstraling, vergaap je dan aan deze prachtige elegante heels met bijpassende accessoires...
004 jimmy choo heels fashion bloggers nederland

Impressed? Hollen naar de winkel dan maar. Welke winkel vraag je? Shoebaloo (ook online) verkoopt een uitgebreid assortiment Choos. Happy Shopping!

Fashion Love,
Beatrice