Costa Hollanda

Geschreven door Linda Eertink

Costa Hollanda

“Super leuk” zei ik toen Rejhan Putz (oprichtster Fashionbloggers.nl) mij gevraagd heeft of ik wil figureren in de nieuwe videoclip van Dries Roelvink. De opnames zouden plaatsvinden in Bergen aan Zee. Even Weeronline checken… yes, zonnig en 26 graden! Top! Zon, zee, strand… ik ben al in een flip flop state of mind. Let’s go to the beach!

De zomer is begonnen en de eerste vakantiegangers zijn inmiddels onderweg naar Ibiza, Italië of naar de Côte d’Azur. Maar waarom zoeken we het deze zomer niet eens dichter bij huis dacht Dries Roelvink, want de Nederlandse stranden zijn zeker zo mooi. Vandaar dan ook de titel Costa Hollanda voor zijn nieuwe single.

Rond het middaguur komen we aan in het zonnige Bergen aan Zee. Met mijn voetjes in het zand en een koffer vol met kleding in de hand ben ik onderweg naar strandpaviljoen “De Jongens”, want daar starten we met de opnames. In de verte hoor ik de Ibiza sounds in mijn oor galmen, ik voel mij al meteen thuis. Daar aangekomen vind ik Dries, zijn vrouw Honoria, zijn goede vrienden, de cameraploeg, SBS6 en de visagiste. Er heerst een goede en relaxte sfeer en iedereen heeft er zin in! Wanneer Dries wordt afgepoederd door de visagiste helpt zijn lieve vrouw Honoria mij met het kiezen van mijn kleding. We komen uit op een kleurrijk zomers jurkje en ook Dries is het eens met deze keuze. Leuk om te zien dat iedereen zo betrokken is en oog heeft voor elk detail. Inmiddels is het bloedheet dus een perfecte dag om een zomerse clip op te nemen. Let’s roll! Lights, camera, action!

De eerste scène is op het strand/strandpaviljoen.
Wandelen over het strand, rosétje in de hand…yes this feels like summer. Ondertussen neemt het team van SBS wat shots om de kijkers thuis alvast een kleine sneak peek te geven van de clip.

shownieuws Dries Roelvink Costa Hollanda

Rosétje aan de kant en doorrrrr want we hebben nog meer scènes om op te nemen. In een prachtige witte Porsche rijden we naar het plaatsje Bergen voor de volgende scène. In de Porsche is een GoPro geïnstalleerd zodat er ook wat beelden opgenomen kunnen worden van deze rit. Zingend en lachend rijden we ernaar toe. Met een verfrissend ijsje in de hand struinen we vermakelijk langs de terrasjes in het pittoreske plaatsje Bergen. Wat een mooie en gezellige omgeving. Vakantie in eigen land is echt zo gek nog niet.

hotspot de jongens bergen aan zee

It’s a wrap hoor ik de cameraman zeggen, nog wat laatste shots van de terugrit naar Strandpaviljoen “De Jongens” en we zijn alweer klaar voor vandaag. Onder het genot van een wijntje en bitterballen praten we na over een geslaagde en leuke dag.

Costa Hollanda… een lekkere Nederlandse zomerhit met een hoog meezinggehalte… de vitamine D voor jouw zomer.

Zomerhit Costa Hollanda Dries Roelvink