Breakfast @ Blushing

Geschreven door Bianca Coster

Breakfast @ Blushing

Vorig jaar gaf ik met Valentijn voor de Lifestyle Business Club een Ladies Red Carpet Brunch, dit jaar was het tijd voor een Pre Valentine Breakfast. De uitgewezen locatie voor een breakfast in ’t Gooi is Blushing, ook wel bekend als het Health Cafe van Gordon!

Blushing, wat staat voor 'blozend en blakend van gezondheid' is een healthy concept dat het alternatief is voor de massa aanbieders van koffie en thee en hun meestal ongezonde producten. Dat gezond zeker ook heel lekker kan zijn bewijzen ze bij Blushing. Ik ben fan.

Erg leuk dat Gordon een gaatje in zijn agenda had kunnen vinden om zelf de ladies van de Lifestyle Business Club te vertellen over het ontstaan van en zijn verdere ideeën met Blushing. Hij draait er zijn hand niet voor om, om bij drukte even bij te springen in de keuken of de bediening. Een man met passie voor wat hij doet, prachtig om te zien.

blushing blaricumlifestyle business clublifestylebusinessclub beyuna

Aangezien bij Blushing alles healthy is ben ook ik bij dat thema gebleven met de sprekers en de inhoud van de goodiebag.

Wendy Kuit sprak over Quantum Life-Coaching, het Enneagram en hoe zij mensen helpt die fysiek en emotioneel zijn vastgelopen in het leven. Haar werk met de SCIO geeft je inzicht van je gezondheid op celniveau, zeg maar een APK van je lichaam. Onlangs heb ik Wendy dit bij mij laten doen en ik moet zeggen dat het super interessant en leerzaam was. Een echte aanrader, ook als je geen gezondheidsklachten hebt! Een goede gezondheid heeft alles te maken met goede voeding. Zelf ben ik enorm blij met de supplementen van Beyuna. Ik voel me energieker en heb geen last meer van psoriasis. Cynthia Hermans vertelde de dames over het belang van supplementen en uiteraard kon men de supplementen proberen. Carolien ter Linden introduceerde de parfum van Addy van den Krommenacker, Red Carpet. En de goodiebag was gevuld met healthy producten zoals GoX, pure zuurstof in een flesje en Collalift, een supplement voor het behouden van een jonge huid.

Na de breakfast weer veel leuke reacties binnen gekregen en zelfs een roos van Natasja van Pure Toddlers & Up dus mijn doel voor de Lifestyle Business Club van een inspirerende breakfast waar ondernemende dames met elkaar kunnen connecten is bereikt. Happy me!

Big Thank You voor alle deelnemers en het team van Blushing voor de goede zorg!

Liefs,

Bianca Coster

http://www.enjoyblushing.com