Beatrice Dunnink

Beatrice Dunnink

Beatrice is eigenaresse van BD Fashion Consultancy en al jaren actief als Fashion Consulent waarbij ze helpt met het “detoxen” van je eigen kledingkast. Daarna gaat ze met of voor je shoppen in de winkels die het beste bij jouw stijl passen. Wil je een totaal nieuwe look creëren dan weet zij als geen ander je daar succesvol in te begeleiden.


Blaque: een uniek jurken-concept

Blaque: een uniek jurken-concept
Afgelopen week gingen wij samen op pad. Allebei op zoek naar het perfecte jurkje. Beatrice voor een Glam feestje en Ingrid voor een bruiloft met de dresscode cocktail attire.

Jimmy Choo I love you!

Jimmy Choo I love you!

Wie kent ze niet de beeldschone schoentjes van Jimmy Choo met de torenhoge hakken? Niet altijd even gemakkelijk om op te lopen en vooral niet in te blijven lopen na een lange avond van sjansen en dansen. Menigmaal ben ook ik s’nachts terug gestrompeld naar huis in mezelf mompelend “ze doen echt heus waar geen pijn”.

Michael Kors Spring 2015 Accessoires

Michael Kors Spring 2015 Accessoires

“Accessoires maken een outfit” zeggen ze en ik kan niet anders dan dit beamen. Michael Kors verrast en verleidt ons keer op keer met geweldige collecties. Zo mooi zelfs dat je je glossy neer wilt leggen, waarin je net de mooiste plaatjes hebt kunnen bewonderen, om in en sprintje naar de winkel te rennen en daar zijn gehele collectie te kopen!

Bezoek aan het Museum of Bags and Purses

Bezoek aan het Museum of Bags and Purses

Tassenmuseum Hendrikje is echt een Fan-TAS-tisch museum! Het museum is het grootste tassenmuseum ter wereld en staat in de top 10 van beste modemusea in de wereld. Deze eer wordt gedeeld met onder andere het Costume Institute at the Metropolitan Museum (New York), het Museo de la Moda (Chili), het Victoria & Albert Museum (London) en het Museo Salvatore Ferragamo (Florence).

Pops of Color

Pops of Color

Vandaag mag ik aan de slag voor mijn eerste blog op Fashionbloggers.nl, hoe leuk is dat! Mijn liefde voor mode en stylen kent letterlijk geen grenzen. Door mijn werk als Fashion Consulente geloof ik er heilig in dat wanneer je lekker in je vel zit, je dit ook uitstraalt en je zelfvertrouwen een enorme boost krijgt.