Aanrader! Relaxen bij Betuwsch Badhuys

Geschreven door Bianca Coster

Aanrader! Relaxen bij Betuwsch Badhuys

Een heerlijk dagje ontspanning, even uit de drukte en volledig tijd voor jezelf. Datgene wat we eigenlijk veel vaker moeten doen. Voor een dagje ons zelf in de watten laten leggen ging ik samen met vriendinnen naar het Betuwsch Badhuys. Laat mij je meenemen in ons dagje genieten.

Tussen de weilanden, boomgaarden en boerderijen waar je verse jam kunt kopen werden we warm onthaald door loeiende koeien en kakelende kippen. Verder hoor je niets, echt helemaal niets. Bij binnenkomst kregen wij een nog warmer ontvangst door eigenaresse Vera van der Heijden, die ons met veel passie voor haar vak vertelde over het badhuis en ons een rondleiding gaf. “Betuwsch Badhuys is deze dag volledig tot jullie beschikking, jullie hebben alle privacy want er zijn geen andere gasten” Geweldig!! Een ontvangst met eerst een cappuccino en een appelflap ging er na de autorit zeker in. Daarna gingen wij aan de slag. 

Nou ja, aan de slag… Warme douche, scrubben, warm voetenbad, scrubben, infraroodsauna, douche, water drinken, hottub, douche, stoomcabine, douche, water drinken, hottub, douchen.. Gelukkig hadden wij het goed getroffen met het mooie weer waardoor wij een heerlijke gezonde lunch geserveerd kregen in de boomgaard.

Smakelijke groentensoep, verse broodjes met brie of zalm, heerlijke salade van mozzarella en tomaat, yoghurt met muesli, druiven en nootjes en een versgeperste peren/appelsap uit eigen boomgaard! Momentje genieten van de ambiance en het landgoed om vervolgens verder te gaan met douchen, sauna, water drinken, douchen, hottub enz. Om de beurt werden we geroepen voor een heerlijke massage, een professionele massage met aandacht voor je knelpunten en/of zere plekken. Totale ontspanning en puur genieten! De dag werd afgesloten met een lekkere smoothie in de zon.

Tot in de puntjes verzorgd en voor ons zeker een plekje waar we graag terug komen.

Tip: Wellnessboerderij Betuwsch Badhuys is af te huren voor een klein gezelschap, leuk met vriendinnen of met je liefde ;)

Kijk voor meer info op: www.betuwschbadhuys.nl