“a smile is the prettiest thing you can wear”!!

Geschreven door Linda Eertink

“a smile is the prettiest thing you can wear”!!

Hi, mijn naam is Linda...a thirty something mix van een Javaanse moeder en een Nederlandse vader met een grote liefde voor familie, vrienden, mode en reizen. Ben geboren en getogen in Twente en heb als model het geluk dat ik veel reis. Hierbij vind ik dan ook veel inspiratie in o.a. mensen, cultuur, mode, muziek, eten en natuur. Voor mij is mode allesomvattend.

Mijn stijl omschrijf ik als vrouwelijk, sexy en ik hou van ”killer heels”, maar omdat deze heels soms echte killers zijn, wissel ik deze ook graag af met een sportieve “platte” schoen, uiteraard met een bijpassende look. Creativiteit in mijn outfit vind ik heel belangrijk... voor mij geen setje completje... be original!

In mijn aankomende blogs zal ik jullie meenemen in mijn wereld, mijn persoonlijke stijl, beauty secrets, fashion tips and tricks and the many things I love. So stay tuned and follow me in my way of life!