Door de drukte speciaal voor jullie

Door de drukte speciaal voor jullie

Door de drukte heen probeer ik meer tijd te nemen voor jullie, mijn lezers! Dat lukt al aardig want dit is mijn 3de blog terwijl het jaar nog maar net begonnen is. In mijn laatste blogs heb ik het over veel verschillende onderwerpen gehad, daar komt nu verandering in en ga ik vanaf nu iets meer uitleg geven. Een belangrijk onderdeel waar ik en mijn team heel druk mee zijn is het shoppen voor Myrna Goossen. Voor iemand die haar misschien niet kent, zal ik iets meer over haar vertellen.

Een enerverend weekje

Een enerverend weekje

Het was weer een enerverend weekje met veel lopende projecten, ook voor 'Known by Nika' staan weer veel afspraken voor, ben zo blij met het blad en met de goede respons die we krijgen. Voor de mensen die het blad nog niet kennen 'Known by Nika' is een toonaangevend glossy magazine over luxury fashion en lifestyle. De editie Den Haag is al uit en in maart komt de editie Amsterdam waar we nu natuurlijk druk voor zijn.

Dat draag je toch niet?

Dat draag je toch niet?

Daar zit ik dan, 's ochtends vroeg achter de laptop. Het is druilweer en ik zit op de bank gekropen. Nu gaat hij er komen; mijn eerste mode-blog. En ik ben net uit bed! Zit/hang in een witte joggingsbroek en in een grijs v-hals t-shirt een beetje de fashionista te spelen. Het toonbeeld van stijl spreekt U toe deze morgen zal ik maar zeggen...

Happy New Year!

Happy New Year!

Mijn jaar was erg uitdagend al zeg ik het zelf! De World Tour van Armin van Buuren was de grootste uitdaging van het afgelopen jaar. Binnen 3 weken heb ik samen met mijn crew alle styling voor alle artiesten in elkaar 'gefietst'. Haha Lachen! Eindresultaat: TOP! Dit jaar begint ook weer goed. Januari zit al bijna vol. Heerlijk gevoel is dat! Uiteraard ga ik ook weer naar het buitenland voor verschillende projecten. Fashion week staat ook weer voor de deur, daar heb ik echt onwijs veel zin in!