Seconda

Seconda

Benieuwd waar de dames in 't Gooi hun miskopen en amper gedragen kleding naar toe brengen? Ik zal het je verklappen! Midden in het centrum van Blaricum zit een prachtige tweedehands damesmode boetiek genaamd: Seconda.

Bitchy verkoopsters, de dochter van de duivel en heel veel m&m's!

Bitchy verkoopsters, de dochter van de duivel en heel veel m&m's!

Gisteren was het dus duidelijk zo’n dag waarbij ik beter thuis had kunnen blijven en voor de hele mensheid was het beter geweest als ik in bed was blijven liggen met de dvd-box van ‘Will & Grace’ en M&M’s zonder calorieën... Ja ik weet het, die bestaan niet, maar toch... Het was een mooie droom!!

Eeuwige jeugd

Eeuwige jeugd

"Hoi, leuk dat je op mijn profiel kijkt. Mijn vrienden noemen me J! Ik werk in de financiële sector en heb een mooie grote auto. Ik zie er goed uit (dat zeggen mijn vrienden), heb een sportief strak lijf, ben 42 maar zie er jonger uit, zo voel ik me ook. Ik hou van uitgaan en ben op zoek naar een lief vriendje, maar sta ook open voor een losse date/sex. Ik val op jonge jongens die slank zijn. Laat een berichtje achter en wie weet... Dikke kus Johanesjuh"

Basic fashionista, bestaat dat?

Basic fashionista, bestaat dat?

Daar gaat ie dan, mijn eerste blog voor Fashion Bloggers. En dat op de eerste avond deze week dat ik een keer niet uit eten ga of een borrel heb, maar een avond voor mijzelf. Omdat ik gewend ben om te bloggen voor Hunkemöller kan ik het vandaag nog even niet laten om dat niet te doen. Niet gevreesd; ik wil jullie niet vermoeien maar juist boeien ;-). Niet al mijn blogs zullen over mijn werk bij Hunkemöller gaan.

Werk

Werk

Het leek mij wel wijs om jullie eens te vertellen waar ik mijn tijd aan besteed als ik geen blog schijf, dat is namelijk nogal wat. Naam maken als ontwerper binnen de mode en theaterwereld. "Waarom direct op twee vlakken en niet op één onderdeel focussen?" Mijn werk bevindt zich op de scheidslijn van mode en theaterkostuum. De kleding die ik ontwerp is daardoor uitermate geschikt voor zowel een rode loper als op een podium. Daarom valt een keuze niet makkelijk te maken en combineer ik die twee lekker door.

Functioneel naakt

Functioneel naakt

Het is nog maar een paar dagen.. Je mag natuurlijk niet te vroeg juichen maar, ik ruik hem al, ik voel hem al, ik merk hem al en zie hem al. De zomer! Welliswaar nu nog in lente vorm maar toch meer licht, meer warmte, meer Prosecco! De terrasjes zijn inmiddels afgestoft en al goed bevolkt. Dit is toch waar ik en jij al die maanden naartoe hebben geleefd? Na mutsen, shawls en wanten, laag over laag, dikker door alle kleding die wij maanden lang over de stoep moesten slepen.. is er nu eindelijk rust.

Creatief en dankbaar

Creatief en dankbaar

Dag allemaal! Ik ben er weer! Lekker opgeladen kan ik verder met alles wat komen gaat. Rome was geweldig, ik ben goed uitgerust, heb heerlijk gegeten en uiteraard de laatste trends gespot. Tijdens het shoppen zijn de bloemenprinten je zeker niet ontgaan. Deze zomer gaan we dan ook heel veel bloemenprints zien zoals in de collectie van D&G. Lange, korte, wijde tot strakke jurkjes, maar ook de leuke catsuits van de Sting zijn een lust voor het oog! Voor wie niet zo van bloemenprinten houdt is er ook de minimalistische look met mooie basic kleuren.

Hans Ubbink kan je redden!

Hans Ubbink kan je redden!

Op mijn eerste date met de man waarmee ik nu getrouwd ben, was ik bloednerveus en zat ik in een complete ADHD trip. En dat allemaal zonder ritalin... Ik was alleen net niet nerveus genoeg om niet op te merken dat de jaren ‘80 trui die mijn date droeg, om te janken was, tjeezus, die was zelfs in de jaren ‘80 helemaal niet cool!!

Ik fiets mij rijk

Ik fiets mij rijk

Wat is het een mooie zonnige week! Ik fiets echt door weer en wind en van hot naar her. Fietsen met het zonnetje boven je hoofd maakt het leven toch een stuk vrolijker. Afgelopen maandag stond er een shoot voor Belle Perez in mijn agenda. Mooie Belle is een Vlaamse zangeres met Spaanse ouders, dat maakt haar een terechte Vlaamse Latin diva! Ze begon met Engelstalige liedjes, maar de verkoop ging veel beter toen ze besloot om in het Spaans te gaan zingen.

De Dior Conspiracy

De Dior Conspiracy

Het was een gure donderdag in februari. Vanachter zijn bureau wreef Dior topman Sidney Toledano in zijn handen. Dit plan moest en zou lukken, hij keek er erg naar uit. Toledano klikte met zijn muis tussen de twee beeldschermen op zijn bureau voor zich. Er floepte een tweede tapblad open op het rechter scherm welke de geluidsgolven van de verborgen microfoon toonde. Hij glimlachte tevreden en zonk dieper weg in zijn leren fauteuil.

Robert ‘de heilige bron’ van Sapph

Robert ‘de heilige bron’ van Sapph

Als voormalig ‘big momma’, ben ik van mening dat dik zijn toch best wel veel voordelen heeft. Alles is goed gevuld, je komt bijna nooit wat tekort dus heb je geen “kipfilets” in je beha nodig. Op je eigen manier doe je aan een vorm van werkverschaffing, want corrigerende slips en slim-panty’s draaien namelijk overuren en werken zich suf om al dat vet bij elkaar te houden.

De kast in!

De kast in!

"Getverredemme!" "Wat een vieze homo’s!" Twee kreten die ik van Twitter heb geplukt naar aanleiding van de uitzending van Goede Tijden Slechte Tijden waarin twee jongens met ontbloot bovenlichaam elkaar zoenden. Mensen vonden het te ver gaan... Goor! En niet geschikt voor kinderen. Dat homo-gedoe wordt al teveel gepromoot!

Update

Update

In mijn vorige blog had ik jullie verteld over de modeshow die eraan zou komen van Sepehr Maghsoudi. Hierover zou ik jullie nog berichten en vertel ik even hoe het voor mij verliep. Het was in ieder geval een heel ding om er te komen. Onderweg naar Hilversum, toen we de kleding op moesten halen van Claudia Schoemacher, ging ineens de auto stotteren en sloeg de motor af. Na heel wat gestuntel kwamen we aan bij het kasteel de Hooge Vuursche.

De kast uit...

De kast uit...

Ik bevind me tussen drie enorme stapels kleding. Nou ja stapels... zeg maar bergen! Niet normaal hoeveel kleding er past in een kast van 3,5 meter breed. Ik ben onlangs verhuisd, in dat vorige huis had ik een walk-in closet. Super chique natuurlijk, alleen bewaar je dan echt álles!

The Rising Star Sepehr

The Rising Star Sepehr

Lieve lezers!! Ik en mijn team stylen deze week de modeshow voor Sepehr Maghsoudi. Deze modeshow is morgen al! Wegens de enorme belangstelling is de show verplaatst naar een nieuwe locatie! Hij wordt nu gehouden in het prachtige kasteel De Hooge Vuursche die tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt. Eerst passeert men het indrukwekkende smeedijzeren hek en via de oprijlaan die langs de grote fontein loopt, bereikt men het kasteel.