Verlossing van de bh!

Verlossing van de bh!

Gedurende mijn dag voel ik mijn bh (over het algemeen) niet zitten. Maar als ik mijn bh in de avond uit doe, komt er een gevoel vrij, wat ik noem verlossing! Liever zou ik geen bh dragen. Nu denk je vast, dan draag je toch lekker geen bh?! Helaas hoort dat niet tot mijn mogelijkheden. Voor mij is lingerie namelijk een sensueel verlengstuk van je lichaam. Daarnaast geeft een bh ook steun en zorgt het ervoor dat de boel minder snel gaat hangen. Voor een ijdeltuit als ik van essentieel belang.

Hoe meer, hoe beter!

Hoe meer, hoe beter!

Hallo allemaal! Na heel veel werken heb ik eigenlijk maar één gedachte als ik even vrij ben en dat is slapen. Zit ik dan eindelijk achter mijn bureau om een blog te typen, dwaal ik af door mijn gedachten. Kijkend door het raam vraag ik mij af waarmee ik moet beginnen en zo komen er nog een aantal gedachten voorbij tot ik in slaap val met mijn hoofd op mijn toetsenbord.. haha. Mijn week zit meestal overvol wat natuurlijk geweldig is, I love work! Hoe meer, hoe beter! Het zijn allemaal leuke opdrachten en een aantal hiervan ga ik nu met jullie delen.

Mooi?!

Mooi?!

Ik vind de zoektocht naar duurzame mode niet altijd heel gemakkelijk. Ik snap best dat sommige mensen wat moeite hebben met, ten eerste, weten wat duurzame mode eigenlijk is, en ten tweede ook open staan voor de verschillende varianten ervan. Want er zijn zo veel verschillende spullen die duurzaam geproduceerd worden. Maar helaas niet altijd allemaal even mooi.

De wereld kleurt roze

De wereld kleurt roze

De maand oktober is weer aangebroken en dat betekend dat de wereld weer een beetje roze kleurt om aandacht te vragen voor borstkanker. Ieder jaar vinden er steeds meer en grotere landelijke acties plaats. Nog steeds krijgt 1 op de 8 vrouwen borstkanker. Omdat ik ambassadeur ben voor Pink Ribbon vind ik het fantastisch om te zien hoeveel initiatieven er worden genomen. Verschillende merken dragen hun steentje bij door fashionable producten te verkopen, waarbij een deel van de opbrengst naar de stichting gaat.

Duur(-zaam)

Duur(-zaam)

OK ik had echt niet verwacht dat mijn eerste gewone blog voor Fashion Bloggers meteen over babykleding zou gaan! Maar dat doet die toch een beetje… Komt ‘ie… Deze week gebeurde het toevallig dat ik namens mijn collega’s een kraamcadeautje moest uitzoeken voor onze vorige manager die een prachtig dochtertje had gekregen. 

Zoektocht naar duurzame mode

Zoektocht naar duurzame mode

Hallo allemaal, Ik zal me even voorstellen: Ik ben Irene Dirks, ik ben 30 jaar en woon en werk in Eindhoven. Ik werk onder anderen voor OrganiceYourLife, dat is een website opgericht door Nederlands topmodel Lonneke Engel en die gaat over gezondheid, duurzaamheid, fair-trade, fashion en alles wat je leven NICE kan maken.

Back to reality

Back to reality

Pff, wat een periode; op de één of andere manier was het de afgelopen weken in mijn leventje behoorlijk en overdreven druk in de agenda. Blijkbaar was ik met mijn kop op de buis en dat zorgt voor veel extra vrienden op facebook, veel onverwachte gesprekjes op straat en veel uitleg geven over hoe dezen en genen in het echt waren. Nou ik hou mijn mond wijselijk; Aan het begin van een boek de clou weggeven is ook niet echt bevorderlijk voor het lezen ervan.

Make-over in een handomdraai

Make-over in een handomdraai

Vorige week was ik bij Rob Peetoom om mijn haar weer eens in model te laten knippen en er wat low en highlights aan toe te laten voegen. Haarstylist Carmen DeBy vertelde mij met grote ogen dat ze wat nieuws hadden bij Peetoom waarop ik antwoordde met grote ogen: “Vertel, vertel”.

Het is weer voorbij die mooie zomer maar…

Het is weer voorbij die mooie zomer maar…

…dat betekent wel dat het tijd is voor de nieuwe trends! Laatst was ik voor een korte zomerbreak in het Belgische badplaatsje Knokke. Naast het strand heb je daar ook enorm veel winkels en vooral winkels met allure. Het viel mij daar dan ook op dat de voorjaarscollectie plaats heeft gemaakt voor de najaarscollectie. Louis Vuitton had echter direct mijn aandacht. Dat kwam niet zozeer door de collectie maar door een stap eerder, de etalage.

Cocktails maar geen BN'ers

Cocktails maar geen BN'ers

Afgelopen donderdag was ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Fashion Week Digital. Ik mocht dit keer frontrow zitten bij de show van Sepehr Maghsoudi in bioscoop Pathé Tuschinski in Amsterdam. Heel eerlijk, ik was de uitnodiging een beetje vergeten omdat ik nog in mijn vakantiestemming was, en zo’n avond begint natuurlijk eigenlijk al vroeg in de ochtend met de vraag ‘welke jurk moet ik vanavond aan?’

Jaloezie aan het Waterfront

Jaloezie aan het Waterfront

Afgelopen weekend ging ik met de diva partygirls, oftewel vriendinnen, naar een feest op een prachtige locatie aan het water, ‘Het Bosch Waterfront Restaurant’ in Amsterdam. Eigenlijk hou ik niet zo erg van feestjes, nooit gedaan. Eigenlijk ben ik best wel vreselijk saai en gewoon niet zo dol op van die zwetende mensen bij elkaar die net doen alsof ze het heel erg leuk hebben, iedereen aardig vinden en de ganse meute begroeten met; ”Heeeeeyyy! Wat leuk dat jij hier ook bent!”.

Interieur is net zo leuk als Fashion

Interieur is net zo leuk als Fashion

De laatste weken verkeer ik tussen mijn verhuisdozen en was er weinig tijd om te shoppen. Ik ga namelijk het prachtige -oh zo hippe Amsterdam- inruilen voor het trendy Haarlem. Hoewel ik stiekem nog aan het bijkomen ben van het feit, dat ik straks niet meer op de fiets spring om nog even een borrel te doen in de Pijp met vriendinnen, zijn er ook leuke kanten. Een nieuw interieur!

Geld terug!

Geld terug!

Ik zie zojuist in de reclame van SBS een man die regelt dat je je geld terugkrijgt als je vakantie in het water valt. Eigenlijk moeten we zo'n mannetje instellen voor de aangekochte zomermode die we dit jaar niet konden dragen dankzij Moeder Natuur. Zoveel mensen gingen vanaf april actief bij Gucci, D&G, H&M of Wehkamp op zoek naar de nieuwste zomermode. April was heerlijk heet en dat verleidt tot kopen; van slippers tot slips, van katoenen overhemd tot baddoek.

Zomer(geen)tijd!

Zomer(geen)tijd!

Wat als een prachtige zomer begon medio april, is nu begin augustus, uitgemond in een herfst, compleet met shawls en truien. WEG zomer. Voor mij persoonlijk niet zo'n ramp; ik heb er geen steek van mee gekregen; ik was naaiende…

Hunkemöller op de catwalk

Hunkemöller op de catwalk

Afgelopen vrijdag was het zover. De modeshow van Hunkmöller tijdens Amsterdam Fashion Week. Het was een mega show! Ondanks dat ik al veel had gezien tijdens de voorbereiding was ik toch nog totaal verbluft van het geweldige resultaat. Het was een explosie van verleidelijk lingerie, kleur en flirty ladies. De show werd geopend met een stralende bruid in prachtige lingerie gevolgd door ladies met een golden touch.