Lekker groot!

Lekker groot!

Kapot ben ik! Onderuitgezakt achter mijn bijna lege bureau schuif ik de laatste klossen garen, knoopjes en veiligheidsspelden in een doos. Eindelijk is het dan zo ver; het atelier gaat verhuizen. Een verhuizing is in mijn geval altijd een fikse onderneming. In mijn huidige atelier zit ik pas anderhalf jaar en nu moet alles al weer in de verhuiswagen. Zeker zware industriemachines zijn geen pretje kan ik U melden. Op de één of andere manier noem ik mijzelf een ekster; want naast alle kraaltjes en glimmers, bewaar ik ook ieder ontwerp, styling accessoires en noem maar op...

Suerte

Suerte

Tweede week alweer en weer een nieuw blog! Dit keer over geluk. Vandaar mijn keuze voor de titel 'Suerte'. Dat 'geluk' betekent in het Spaans. Geluk kan voor iedereen verschillend zijn en op veel verschillende manieren. Geluk is voor mij allereerst gezondheid uiteraard, maar daarnaast ook hele kleine dingetjes...

In the mood for Fashion and Service?

In the mood for Fashion and Service?

In het gezelligste en mooiste straatje van Venlo bevindt zich sinds 09-09-09 'In the Mood'. Een prachtige winkel voor dames & heren in het midden/hoogsegment. 'In the Mood' is de plek waar mode en beleving samenkomen. Met een goed glas wijn op zoek naar een geschikte outfit.. Wie wil dat nou niet?

Lady's Secret

Lady's Secret

Ja hoor.. heb ik die mooie pumps aangetrokken, baal ik als een stekker omdat ik halverwege de avond al niet meer op mijn voeten kan staan. Daarbij passen ze niet eens, met die panty schiet ik er continu weer uit. Ach, ik denk dat er meer vrouwen zijn die dit probleem wel kennen. Wat nu? Ga ik voor mooi of ga ik voor comfort?

Happy Valentine!

Happy Valentine!

Hi guys! Mijn eerste blog…So excited...! Als eerste wil ik mijzelf even voorstellen. Zoals jullie al hebben gelezen in mijn bio is mijn naam Victoria. Ik ben 19 jaar en tot zover de jongste blogger bij Fashion Bloggers Nederland. Sinds september 2011 ben ik begonnen met Wanders Trends & Fashion, kortweg WTF. Ik werd gevraagd voor een ochtend show op radio Zeewolde FM. Zo is het allemaal begonnen. 

Fashion Week en Marokko

Fashion Week en Marokko

Voor de één is mode echt totaal niet van belang en zal het een worst zijn of hij of zij een legging of een tuinbroek draagt, maar voor sommige, en ik ben blij dat ik me onder deze groep mag scharen, is het broodnodig dat mensen over hun kleding nadenken als ze 's ochtends voor de spiegel staan. OMG wat is mijn jaar goed begonnen op fashiongebied. De eerste maand is net voorbij en ik schrijf dit verhaaltje met een dikke modieuze smile op mijn gezicht (nee daar zijn geen foto's van bedenk dat beeld zelf maar).

Ouwe sok

Ouwe sok

Geld is iets waar men niet over hoort te praten, maar in tijden van crisis is alles geoorloofd, dus hoor je links en rechts mensen open en bloot over hun stukgeslagen spaarvarkentjes. Het is crisis. Hier, daar en overal. Maar het is ook uitverkoop. Hier, daar en overal. Lekkere combi? Ik vind van niet! Afgelopen weken waren er naast de vele nieuwjaarsborrels ook speciale voorverkoop uitverkoopfeestjes. Zodat je al lekker vroeg je duurverdiende euro's uit gaat geven op een avond waar gratis prosecco ervoor zorgt dat je keuze sneller is gemaakt.

Quarter life crisis | 30'ers dilemma

Quarter life crisis | 30'ers dilemma

Quarter life crisis, 30’ers dilemma, hoe je het noemen wil. Het komt erop neer dat je continu met vragen in je hoofd zit als: Is dit de baan die wel echt bij mij past? Had ik al getrouwd moeten zijn? Wel of geen kinderen? Ben ik wel echt gelukkig? Want als je dat niet bent in de huidige maatschappij is dat toch echt je eigen schuld? We leven immers in een tijd waarin alles kan en mogelijk is. Vergelijken is ook een ding waar wij vrouwen goed in zijn.

Zonnetjes, regenbuien en sneeuwpakken

Zonnetjes, regenbuien en sneeuwpakken

De zon schijnt, de lucht is blauw en de oliebollen zie je nog zitten in mijn, sinds kerst aangevulde buik. Maar wow; wat heb ik zin in 2012! 2011 bracht mij ook veel moois hoor, daar niet van. Mijn ontwerpen werden door geweldige mensen gedragen op verschillende rode lopers, mijn werk stond in een hele leesmap aan kranten en bladen, ik heb leuke klanten erbij, een gezond neefje en een nieuwe liefde! Mijn TVdebuut als kandidaat van Project Catwalk heeft mij veel plezier gedaan, ook het presenteren voor OutTV is een leuke nieuwe uitdaging.

Botox in je voetzolen, niet nodig!

Botox in je voetzolen, niet nodig!

Paar weken geleden had ik een zakelijk gala-feestje in Antwerpen. Een happening waar ik ruim van te voren veel aandacht aan besteed. Naar de kapper voor mijn highlights, met dank aan Mika van Leeuwen zag dit er weer perfect uit. Vervolgens op zoek naar de juiste jurk, een lastige keus voor deze gelegenheid, ga ik wat extremer of sjiek en simpel? Een kleine tip, kijk eens op de 1e etage van Peek & Cloppenburg, Dam in Amsterdam. Je kijkt je ogen uit hoeveel jurken men daar verkoopt.

Mooi, warm en lekker zacht!

Mooi, warm en lekker zacht!

Al lopend op straat kan je ze bijna niet missen, de bontjassen! Wat we veel gaan zien dit winterseizoen zijn bontjes, echt bont, nep bont en in alle soorten en maten. Stiekem is deze trend al een hele tijd aan de gang, maar omdat het nog altijd gedurfd is om met zo’n opvallende jas of mantel te verschijnen is die keuze niet voor iedereen snel gemaakt. Maar het mag en het kan! 

Met mijn high heels naar een sneakerfeestje

Met mijn high heels naar een sneakerfeestje

Afgelopen week was ik bij de opening van een nieuwe PRO vestiging in Utrecht. Hoewel ik zelf niet buiten mijn hakken kan, puur omdat het mij nu eenmaal langer en slanker doet lijken, zijn de sneakers van PRO niet verkeerd. Maar vooral het concept 'Voor, door en met jongeren' spreekt mij erg aan. De opening van deze nieuwe sneakerstore was op zich al een mooi feestje, dankzij de biertjes, bites, sneakerart en de dancemoves van ‘Pop’arazzi’ (bekend van Holland's Got Talent' & 'So You Think You Can Dance').

Tijgerjacht

Tijgerjacht

Onlangs werd door de Beau Monde glossy hun gelijknamige awards uitgereikt in het Amstel Hotel in Amsterdam. Ik stond aan de rand van de rode loper met een microfoon in de hand om voor zender OutTV verslag te doen van dit gebeuren. Leuk! Rode lopers zijn natuurlijk bij uitstek geschikt voor de bezoekers om hun schoonheid tentoon te spreiden. Met name BN’ers in de A-, B- en in sommige gevallen, ook C-rating, sponsoren van het evenement, familieleden van genomineerden of spelers van de getoonde voorstelling of film.

We gaan Internationaal!!

We gaan Internationaal!!

Voor SOS Jeans doe ik nu ook de PR. Wij hebben daarvoor de campagne geschoten met niemand anders dan Sylvia Geersen! Het vond plaats in Rotterdam op meerdere locaties. De Campagne komt o.a te staan in de Vogue Italy dus we gaan internationaal!! 

Muts

Muts

Lang niks van mij gehoord? Kan kloppen; ik was druk bezig af te gaan op de buis. Maar niet te snel juichen; ik leef nog! Iedereen gaat wel eens af, is het niet door een domme opmerking dan is het wel door een modeblunder. Opmerkingen kunnen simpelweg verkeerd aankomen doordat de toehoorder je niet snapt, geen humor heeft of geen idee heeft dat sarcasme een vorm van relativeren is. Maar met mode is dat eigenlijk precies zo; men snapt het niet, heeft geen humor of heeft geen verstand van mode of de desinteresse daarin.