Bezoek aan het Museum of Bags and Purses

Bezoek aan het Museum of Bags and Purses

Tassenmuseum Hendrikje is echt een Fan-TAS-tisch museum! Het museum is het grootste tassenmuseum ter wereld en staat in de top 10 van beste modemusea in de wereld. Deze eer wordt gedeeld met onder andere het Costume Institute at the Metropolitan Museum (New York), het Museo de la Moda (Chili), het Victoria & Albert Museum (London) en het Museo Salvatore Ferragamo (Florence).

Pops of Color

Pops of Color

Vandaag mag ik aan de slag voor mijn eerste blog op Fashionbloggers.nl, hoe leuk is dat! Mijn liefde voor mode en stylen kent letterlijk geen grenzen. Door mijn werk als Fashion Consulente geloof ik er heilig in dat wanneer je lekker in je vel zit, je dit ook uitstraalt en je zelfvertrouwen een enorme boost krijgt.

Mannenmode in Nederland

Mannenmode in Nederland

De Nederlandse man heeft de naam niet om kleding te geven en slecht gekleed te gaan. Zelf heb ik dat gevoel ook, zeker als ik weer eens in Milaan of Parijs ben geweest waar elke man er gesoigneerd en goed gepakt uitziet. Vooral de Italiaanse man (althans de mannen in Milaan, op het platteland ligt dat ook anders vermoed ik) ziet er uit om door een ringetje te halen.

Bijpraten

Bijpraten

Jeez wat hebben jullie het lang zonder mijn getypte woorden moeten doen. Mijn excuses, ik was voor de volle 101% ondergedompeld in het mode geweld van nieuwe collecties, shows en noem het al niet op. Alles in het teken van het laten groeien van mijn mooie herenmodelabel Allan Vos.

Op zoek naar een uniek, prachtig, persoonlijk geschenk?

Op zoek naar een uniek, prachtig, persoonlijk geschenk?

Een vriendenboek maak je samen met je vriendinnen, collega's, familie voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag, vrijgezellenfeest, babyshower of afscheid van een collega. En wat natuurlijk ook super leuk is: meerdere modellen die samen een vriendenboek geven aan hun favoriete ontwerper. Of een vriendenboek met iedereen die heeft meegewerkt aan een geslaagd event. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een gelegenheid voor een vriendenboek.

Happy New Hair!

Happy New Hair!

Al meer dan een jaar ben ik aan het rondkijken voor haarverlenging. Een mooie volle haarbos maakt namelijk zo'n enorm verschil. Niet dat mijn eigen haar niet mooi is, maar voor lang haar vind ik het te dun. Aangezien ik niet wil dat mijn eigen haar wordt beschadigt en graag mooi natuurlijk echt haar wil was het nogal even zoeken naar het juiste adres. Helemaal happy was ik dan ook toen ik 4 More Hair ontdekte.

Winterklaar!

Winterklaar!

De wintercollecties hangen volop in de winkels, als echte fan van de zomer hoeft de winter voor mij eigenlijk niet zo lang te duren. Twee maanden vind ik voldoende! Wel word ik stiekem blij van al die mooie winter kleding, daar kan je ook makkelijker mee 'mixen & matchen'. En, als je dol bent op mode.. Leef je dan -net als ik- lekker uit!

Flight Club

Flight Club

Mijn eerste blog hier eindigde ik met een enorme cliffhanger. Ik zou mijn favoriete winkel in New York kenbaar maken in deze blog. Ja en nu is het dus zo ver.

Maar eerst nog even dit...

Parijs met de Thalys

Parijs met de Thalys

Wat is het heerlijk om er even tussenuit te mogen als je zo hard hebt gewerkt, werkt en gaat werken. Eindelijk had ik in mijn agenda een gaatje van maar liefst vier dagen gevonden om het Allan Vos Atelier te ontvluchten. De reden dat ik het land uit moest was uiteraard werk, maar wel werk dat gecombineerd kon worden met leuks en moois en... niet onbelangrijk; het werk vond plaats in Parijs.

New York, New York.

New York, New York.

Juist door mijn functie en door het feit dat mode zo belangrijk is voor JFK, mijn blad, reis ik behoorlijk veel. Voor de fashionweeks in Milaan, Parijs, Londen en New York. Maar ook om modeshoots te doen. De afgelopen jaren vonden die o.a. plaats in Hongkong (driemaal), Japan, Miami en IJsland. En Nederland natuurlijk.

Zomer in Ibiza, St. Tropez & Marokko, maar dan in mijn tuin!

Zomer in Ibiza, St. Tropez & Marokko, maar dan in mijn tuin!

Overal om mij heen hoor ik dat we een geweldige zomer hebben gehad! Ik weet niet of jullie allemaal op Ibiza, de Seychellen, Bora Bora of St. Barth deze idiote uitspraken deden, maar ik weet in ieder geval zeker dat ik gewoon in koud Nederland was en daar tot ver in de maand juli (met 31 mei als een sneue uitzondering), weinig van gemerkt heb en met mijn kaplaarzen achter in de tuin hout aan het kappen was voor de open haard.

After showtime

After showtime

De show en presentatie van de collectie voor komende zomer was weer een groot succes. Een knalvolle eerste rij met lieve mensen als Maik de Boer, Fred van Leer en DJ Sunny. Dennis Weening, Ronald de Boer, Evgeniy Levchenko, Wouter Hamel, Curt Fortin, Sebastiaan Labrie en de jongens van B-Brave; wie waren er eigenlijk niet? Hoe leuk is het als al die mensen (en nog een paar honderd meer) je komen supporteren tijdens het presenteren van de collectie waar je met je team maandenlang keihard voor hebt gewerkt!? Super natuurlijk! En hartverwarmend!

Een goodiebag voor Halle Berry!!

Een goodiebag voor Halle Berry!!

Hoe vaak krijg je de kans om een heuse Hollywoodster als Halle Berry te ontmoeten? Ik als reporter van Fashion Blogger misschien wat vaker dan anderen, maar toch… Terwijl ik zelf inmiddels al bekomen ben van de opwinding over de gelegenheid om mijn heldin te ontmoeten, blijft iedereen om mij heen geweldig hysterisch, vooral mijn man. De andere keren dat ik, heus echt waar, zéér interessante mensen ontmoette en daarover vertelde, keek iedereen verveeld om zich heen en zat ik al na twee minuten tegen mezelf te praten.

La Neuvieme Paris.

La Neuvieme Paris.

Een week geleden ben ik samen met mijn BFF naar Maastricht gereden. Gelukkig waren wij samen, want OMG wat hebben wij er lang over gedaan!! Wij hadden maar twee uurtjes die nacht geslapen en onderweg zat alles, maar dan ook echt alles tegen!! Maar.. We hebben het gehaald! Toen we in Maastricht aankwamen hadden wij meteen een vakantie gevoel. Heerlijk zonnetje, veel mensen, overal terrasjes en gezellige winkeltjes...

Victoria's Style.

Victoria's Style.

In maart 2012 ben ik officieel begonnen met mijn eigen bedrijf, Victoria's Style. Binnen Victoria's Style doe ik diverse werkzaamheden in de Fashion, Lifestyle en Luxury Branche. Fulltime ben ik Fashion Styliste en Personal Shopper, ik schrijf concepten voor fotoshoots en ondersteun/organiseer ik evenementen. Daarnaast heb ik ook een Model Agency, Victoria's Models. Met mijn modellenbureau help ik beginnende modellen, zowel vrouwelijke als mannelijke, op weg om hun portfolio op te bouwen. Ze krijgen training van een personal trainer en dans- en acteerlessen.