Yes! For Men Only...

Yes! For Men Only...

Na de eerste kofferactie kregen wij een aantal reacties van heren o.a. "Het is ook niet eerlijk hé, altijd maar voor vrouwen..." Na een diepe zucht komt meestal een glimlach wanneer wij vrouwen de heren gelijk geven... Bij deze dus! ;-)

Om de heren niet te vergeten hebben wij na vele verzoeken besloten om naast de 2 gevulde dames koffers ook 2 gevulde heren koffers te verloten. In totaal worden er 4 gloednieuwe koffers verloot op 1 november!! De dames mogen de heren natuurlijk een handje helpen...

Like, share & win
Net als bij de dames actie is het heel makkelijk om kans te maken. Het enige wat je moet doen is @RejhanPutz en @MnM_PRagency volgen via Twitter en hun tweets over de #Kofferactie retweeten. Door hun tweets te retweeten kan er aan het einde van deze actie op een makkelijker manier twee winnaars worden gekozen. Wanneer je een eigen tweet maakt vergeet de namen @RejhanPutz en @Mnm_PRagency niet te vermelden, anders worden de tweets niet gezien in hun eigen timeline waardoor je minder kans maakt om te winnen.

De koffers met geweldige inhoud komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien zoals de bladeren in de herfst...

  • Op onze Facebook pagina: Fashion Bloggers HQ kan je o.a. de win-actie liken en/of delen met je vrienden.
  • Ook hieronder aan deze pagina zijn er mogelijkheden om het bericht te liken en/of te delen.

Kortom; wees actief en laat ons zien hoe graag jij wilt winnen! De kans is dan heel groot dat jij binnenkort een prachtig cadeau van ons in ontvangst mag nemen.

  • Onze sponsoren volgen via Twitter en/of Facebook is ook geen slecht idee. Dit laat hun zien dat deze actie impact heeft en wij in de toekomst nog meer leuke acties voor jullie kunnen organiseren.

Wij wensen jullie allemaal veel succes!!

Als bedrijf meewerken met het vullen van deze koffers of toekomstige koffers?
Neem contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onderwerp 'kofferactie' zij sturen u graag meer informatie toe. Bekijk ook de informatie bij onze eerste kofferactie voor de dames: "Ik ga op reis en ik neem mee..." en onze nieuwe kofferactie voor dames: "Het is herfst, tijd om de koffers weer in te pakken!"

Kom regelmatig terug voor de updates, deelnemende sponsoren en als je de inhoud van de koffers wilt bekijken...

  • Rejhan Putz is bekend als organisator van hoogstaande mode- events, beurzen en business matchmaking. De bekenste evenementen zijn o.a. Crème de la Crème, Into Fashion & Fashion Addicted. Tevens is zij de oprichtster van deze website en het brein achter vele andere succesvolle initiatieven.
  • Mariana Davelaar is eigenaresse van My new Media PR Agency (MnM-PR) en verzorgt internationale campagnes voor o.a. Lenny swimwear, Fikorus, Cavalinho, Letizia Morandi en vele anderen.

Deze actie is mede-mogelijk gemaakt door deze geweldige sponsoren:

001-sokken.nl 002-boxers.nl 003-becubal.nl 004-hannah.nl 
005-australiangoldtanningclub.nl 006-paulaschoice.nl 007-oriflame.nl 008-jimmyshy.eu 
bejuwelyourself.com loreal-paris.nl gillette.nl axe.nl 
dovemencare.nl niveaformen.nl 015-cosmetitextpr 

UPDATE: Deze winactie is beëindigd!
De winnaars zijn: @Joenedu en @PieterHoolsema Gefeliciteerd!!