Win een musthave summerbox!

Win een musthave summerbox!

Summer betekent happy times & good sunshine, vooral geen gezeur maar lekker genieten! Of je nou in de tuin of aan het strand ligt, geniet van de warme zonnestralen die je huid strelen. Laat de dagelijkse beslommeringen en alle stress over aan je man of wie dan ook... Doe maar net alsof je niets en niemand meer hoort en als je vervelende kinderen hebt drop je ze lekker bij de buren. Heerlijk wat een rust! Laad je op en denk vooral even aan jezelf en aan die mooie Summerbox! Met een beetje geluk is deze straks van jou! 

DEELNEMERS
Kans om te winnen is een kwestie van geluk. Je kan het geluk altijd een handje helpen door ons te volgen en onze berichten over deze winactie op social media leuk te vinden en ze te delen. Actieve deelnemers vallen eerder op in onze timeline en maken daardoor meer kans om te winnen. Onze Partners volgen is ook geen slecht idee, alle social media linken vind je terug in een album op onze Facebook pagina en wij delen het ook via Twitter. Het is niet altijd even makkelijk om veel volgers te krijgen, door ze te volgen merken ze dat deze winactie impact heeft waardoor wij nog meer leuke acties voor jullie kunnen organiseren en natuurlijk meer boxen kunnen vullen met te gekke musthaves. Remember: win=win!

fashion bloggers summerWIN THE MUSTHAVE #SUMMERBOX
(sharing is caring)

LIKE, SHARE & WIN
Alleen wanneer je ons volgt en onze berichten over deze winactie leuk vindt en deelt kunnen wij zien wie er aan deze winactie meedoen. Op deze manier kunnen wij op een makkelijke én eerlijke manier een winnaar kiezen. Onderaan deze pagina zijn ook mogelijkheden om deze winactie te delen. Kortom; wees actief en laat ons zien hoe graag jij wilt winnen! De kans is dan heel groot dat jij binnenkort een goed gevulde box met prachtig cadeau's van ons in ontvangst mag nemen.

Facebook: FashionBloggers.NL
Twitter: @FBNLHQ
Instagram: FashionBloggers.NL

Wanneer je één van bovenstaande social media kanalen niet gebruikt is dat geen probleem, wees actief op die je wel gebruikt. Op Twitter kan je onder de hashtag #Summerbox of #FBNLHQ alle tweets terug vinden en zien hoe actief deze actie is. Super leuk om te volgen, wij genieten iedere dag van onze top volgers & re-tweeters. Reuze bedankt daarvoor!

Hieronder staan al onze geweldige partners én alle producten die JIJ kan winnen. Als ondernemer mee doen met onze volgende actie? Dat kan, mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

PARTNERS (klik op een logo om naar een website te gaan)

000 idance logo 001 wishbones flipflops 074 amor collections logo 075 fashionwannahaves logo 076 ik wil meer reizen logo 077 amabri menorkinas logo 078 moodstream logo 079 nouschi logo 080 makeup eraser logo 081 bagpets logo 082 brashida logo 083 cool items supercute logo084 happy towels logo 085 stylis beachwear logo 086 slipperwereld logo 087 beaudelor logo

PRODUCTEN (klik om te vergroten)

PRODUCT INFORMATIE

iDANCE schenkt de 'HIPSTER headphone' en de 'IBIZA headphone' samen t.w.v: €129,90
WISHBONES schenkt 2 paar slippers samen t.w.v. €60,-
AMOR schenkt een grijze fashionista sjaal 100x200cm 100%katoen cm t.w.v: €59,-
FASHIONWANNAHAVES schenkt een mintgroene strik portemonnee t.w.v: €17,95
IKWILMEERREIZEN schenkt een tasje, armbanden, oorbellen, reisnotitieboekje met pen uit de giftshop voor reisliefhebbers samen t.w.v: €55,00
AMABRI Menorkinas schenkt een paar Ama earth shoes t.w.v: €44,95
MOODSTREAM Moodstream schenkt een set oorbellen t.w.v: €29,95
NOUSCHI schenkt een blauw/grijze wave kimono t.w.v: €24,95
MAKEUPERASER schenkt de orginele makeuperaser t.w.v: €19,95
BAGPETS schenkt een TabZoo Tijger tablethoes t.w.v. €24,99
BRASHIDA schenkt een Eartstone voetsieraad t.w.v: €39,95
COOL-ITEMS! schenkt een supercute trendy bowlingbag t.w.v: €59,95
HAPPY TOWELS schenkt een hamamdoek ook te gebruiken voor op het strand of picknicken t.w.v: €29,-
STYLIS BEACHWEAR schenkt een paar groene Gandys Glitter slippers t.w.v: €30,-
SLIPPERWERELD schenkt een paar zwart leren Donchoo slippers t.w.v: €99,-
BEAU DE L'OR schenkt de Divine Sensation Spray t.w.v. €24,95

Deze musthave springbox heeft een totaalwaarde van: €749,49 

Op donderdag 20 augustus kiezen wij de gelukkige winnaar en maken deze hier én via social media bekend. Succes!!

UPDATE 20 AUGUSTUS 2015: [Deze winactie is beëindigd] 
De gelukkige winnaar is: SUNNY S Hartelijk Gefeliciteerd!!