Van Arendonk geeft Schoenenwinkel weg!

Van Arendonk geeft Schoenenwinkel weg!

Van Arendonk Schoenen gaat de samenwerking aan met de LINDA.foundation tijdens de Van Arendonk Schoenwinkel Takeover.  Een klant mag een dag lang zijn of haar schoenwinkel runnen en de winst van die winkel die dag komt in zijn geheel ten goede aan de LINDA.foundation. Van Arendonk Schoenen staat garant voor de eerste 2.500 euro, maar hoopt natuurlijk op heel veel meer.

Voor wie?

1 op de 9 kinderen groeit op in armoede. Voor hen is een nieuw paar schoenen geen haalbare kaart. Daar willen ze samen met de LINDA.foundation verandering in brengen. De LINDA.foundation zal tijdens de Takeover aanwezig zijn in de winkel om mensen voor te lichten over wat de foundation zoal doet en Van Arendonk Schoenen trekt alles uit de kast om de omzet die dag tot grote hoogte te laten stijgen. 

Waarom?

Van Arendonk Schoenen bestaat dit jaar 50 jaar en het hele jaar door organiseren zij ludieke acties om dit te vieren. Dat willen ze delen met iedereen, ook met de mensen voor wie een nieuw paar schoenen geen vanzelfsprekendheid is. Deze samenwerking zorgt dat ze toch met iedereen ons feestje kunnen vieren.

Hoe?

Op de website van Van Arendonk www.vanarendonk.nl/takeover staat hoe iedereen deel kan nemen aan de actie. Deelnemers kunnen hun bijdrage aanmelden tot 15 december 2017. Tijdens de feestdagen zullen ze de winnaar bekend maken. In het voorjaar vindt de Takeover plaats. Op de website van de LINDA.foundation is een actie aangemaakt www.actievoorlindafoundation.nl/actie/van-arendonk-schoenen