Kerstboxen

Kerstboxen

Ben jij één van de drie gelukkige winnaars die op 24 december een kerstbox ontvangt? 

Laatste update 18-10-2017
Momenteel zijn wij druk om 3 grote kerstboxen te vullen met producten van de leukste webshops die wij tegen komen en die jullie hier kunnen ontdekken.

Kom regelmatig terug om te zien wie deelnemen en wat er in de kerstboxen komt. Wilt u als partner deelnemen aan deze winactie: mail ons. 

-------------

DEELNEMEN
Kans om te winnen is een kwestie van geluk. Je kan het geluk altijd een handje helpen door ons te volgen en onze berichten over deze winactie op social media leuk te vinden en ze te delen. Actieve deelnemers vallen eerder op in onze timeline en maken daardoor meer kans om te winnen. Onze Partners volgen is ook geen slecht idee, alle social media linken vind je terug in een album op onze Facebook pagina en wij delen het ook op Twitter en Instagram.

Het is niet altijd even makkelijk om veel volgers te krijgen, door ze te volgen merken ze dat deze winactie impact heeft waardoor wij nog meer leuke acties voor jullie kunnen organiseren en natuurlijk meer boxen kunnen vullen met te gekke musthaves. Remember: win=win! Kortom; wees actief en laat ons zien hoe graag jij wilt winnen! De kans is dan heel groot dat jij met kerst een goed gevulde box met prachtig cadeau's in ontvangst mag nemen.

 
PARTNERS

Aqua Licious
House Of Products

 

Aqua-Licious Kerstbox 1
Aqua-Licious Kerstbox 2
Aqua-Licious Kerstbox 3
House of Products Kerstbox 1
House of Products Kerstbox 2
House of Products Kerstbox 3