Ik ga op reis en ik neem mee...

Ik ga op reis en ik neem mee...

Social Media is niet meer weg te denken, vele bedrijven maken gebruik van Twitter en Facebook om naamsbekendheid te genereren maar het is niet altijd even makkelijk om veel volgers en/of like’s te krijgen...

Met deze sterke tools heeft Rejhan Putz afgelopen kerst een goodiebag actie gehouden met maar liefst 102 goodiebags waarvan 5 luxe goodiedozen!! 40 bedrijven hebben hier enthousiast aan meegedaan. Door geweldige volgers en actieve retweeters werd het een waar spektakel, de retweets en leuke tweets hielden niet op en dit voor 2 maanden lang!

In januari heeft Rejhan Putz haar krachten gebundeld met Mariana Davelaar die eveneens inziet dat social media als Facebook en Twitter de beste tools zijn wanneer een bedrijf op een snelle en leuke manier naamsbekendheid wil genereren. De dames zijn begin januari 2012 begonnen met een eerste actie samen, dit was voor het Italiaanse tassenmerk ‘Letizia Morandi’ dat zo goed is ontvangen dat ze gelijk daarna twee paar schoenen van het Britse ‘Bourne Collection’ mochten verloten via Twitter.

Met de zomer in aantocht en het bijbehorende vakantieseizoen hebben de dames nu een goodieKOFFER actie bedacht. Bij deze actie worden er twee March Asteroid koffers (€ 89,95) verloot. Deze koffers zijn gesponsord door www.tas.nl en hebben een garantie van 5 jaar! Uiteraard worden deze koffers gevuld met leuke artikelen als; verzorging producten, kleding, accessoires en alles andere wat in een koffer past en handig is om mee te nemen wanneer je op vakantie gaat.

Iedereen die de beide dames via Twitter volgt en RT maken kans op deze luxe koffers.

  • Rejhan Putz is bekend als organisator van hoogstaande mode- events, beurzen en business matchmaking. De bekenste evenementen zijn o.a. Crème de la Crème, Into Fashion & Fashion Addicted. Tevens is zij de oprichtster van deze website en het brein achter vele andere succesvolle initiatieven.
  • Mariana Davelaar is eigenaresse van My new Media PR Agency (MnM-PR) en verzorgt internationale campagnes voor o.a. Lenny swimwear, Fikorus, Cavalinho, Letizia Morandi en vele anderen.
Deze actie is mede-mogelijk gemaakt door deze geweldige sponsoren: 
 

tas.nl oriflame.nl opi.nl sazjewelry.nl 
onlinearmbanden.nl fashionbyfleur.nl mizzieezz.com lady-secret.nl 
fashionmusthaves.nl djuwelz.nl mybib.nl trendiesonline.nl 
tantetommy.nl zayna.eu my-jewellery.com inmydresser.com 
boxers.nl dolceluna.nl/ mirazo.nl suitofsin.nl 
ilovemiche.nl matchboox.com matchboox.com bulgarihotels.com 

 

UPDATE: Deze winactie is beëindigd!
De winnaars zijn: @Nvancleef en @koraagema Gefeliciteerd!