Het is herfst, tijd om de koffers weer in te pakken!

Het is herfst, tijd om de koffers weer in te pakken!

Na het succes van de eerste kofferactie, dat mede mogelijk gemaakt is door geweldige sponsoren, hebben Rejhan Putz en Mariana Davelaar besloten om deze succesvolle actie een vervolg te geven...

Bij deze actie worden er twee gloednieuwe 'March Yearz Trolley Ribbon 61 Burgundi Brushed' koffers (€59.95) verloot. Deze koffers zijn gesponsord door www.bagageonline.nl en hebben een garantie van 5 jaar! 

De twee winnaars worden op 1 november uitgekozen.
Het is heel makkelijk om kans te maken, het enige wat je moet doen is @RejhanPutz en @MnM_PRagency volgen via Twitter en hun tweets over de #Kofferactie retweeten. Door hun tweets te retweeten kan er aan het einde van deze actie op een makkelijker manier twee winnaars worden gekozen. Wanneer je een eigen tweet maakt vergeet de namen @RejhanPutz en @Mnm_PRagency niet te vermelden, anders worden de tweets niet gezien in hun eigen timeline waardoor je minder kans maakt om te winnen. 

De koffers met deze geweldige inhoud komt natuurlijk niet zomaar aanwaaien zoals de bladeren in de herfst...

  • Op onze Facebook pagina: Fashion Bloggers HQ kan je o.a. de win-actie liken en/of delen met je vrienden.
  • Ook hieronder aan deze pagina zijn er mogelijkheden om het bericht te liken en/of te delen.

Kortom; wees actief en laat ons zien hoe graag jij wilt winnen! De kans is dan heel groot dat jij binnenkort een prachtig cadeau van ons in ontvangst mag nemen.

  • Onze sponsoren volgen via Twitter en/of Facebook is ook geen slecht idee. Dit laat hun zien dat deze actie impact heeft en wij in de toekomst nog meer leuke acties voor jullie kunnen organiseren.

Wij wensen jullie allemaal veel succes!! Deze actie wordt georganiseerd om gewoon af en toe iets liefs voor jullie te kunnen doen.

Als bedrijf meewerken met het vullen van deze koffers of toekomstige koffers?
Neem contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onderwerp 'kofferactie' zij sturen u graag meer informatie toe. Bekijk ook onze vorige kofferactie: "Ik ga op reis en ik neem mee...

Kom regelmatig terug voor de updates, deelnemende sponsoren en als je de inhoud van de koffers wilt bekijken...

Rejhan Putz is bekend als organisator van hoogstaande mode- events, beurzen en business matchmaking. De bekenste evenementen zijn o.a. Crème de la Crème, Into Fashion & Fashion Addicted. Tevens is zij de oprichtster van deze website en het brein achter vele andere succesvolle initiatieven.
Mariana Davelaar is eigenaresse van My new Media PR Agency (MnM-PR) en verzorgt internationale campagnes voor o.a. Lenny swimwear, Fikorus, Cavalinho, Letizia Morandi en vele anderen.

Deze actie is mede-mogelijk gemaakt door deze geweldige sponsoren:

www.bagageonline.nl 001-tantetommy.nl 002-mybib.nl 003-mizzieezz.com 
004-lady-secret.nl 005-zayna.eu 006-matchboox.com 007-moltonbrown.co.uk 
008-bulgarihotels.com 009-mirazo.nl 010-heavenlypure.com 011-sokken.nl 
012-boxers.nl 013-sexandthecity 014-decubal.nl 015-oscarenbabette.nl 
016-hannah.nl 017-bemineral.nl 018-australiangoldtanningclub.nl 019-oriflame.nl 
020-paulaschoice.nl 021-opi.nl 022-jimmyshy.eu  bejuwelyourself.com 
024-dove.com granierzorgvoorjezelf.nl 026-cosmetitextpr 027-mynewmedia pr

UPDATE: Deze winactie is beëindigd!
De winnaars zijn: @DebJal en @Gaabry_