"FASHION GAAT NIET ALLEEN OVER MODE,
IT'S A LIFESTYLE."

About

Leuke en inspirerende verhalen. Daarmee willen wij jou verrassen. Dat kunnen artikelen zijn over mode, beauty, accessoires, travel en andere topics.

Hooggehakt of op sneakers struinen wij iedere scene af en zorgen wij ervoor dat je dit alles op één plek terugvindt. Van tips en trends tot interviews en eventverslagen: wij vertellen jou vanuit onze eigen expertise en persoonlijke beleving over bijzondere plekken, interessante mensen en mooie merken.

Wij beloven jou transparantie en zijn eerlijk over wat wij schrijven. Tegelijkertijd geloven wij in de kracht van positieve publiciteit. Daarom lees je alleen artikelen waar wij honderd procent achter staan.

Want authenticiteit?
Daar houden wij van.

Bovendien hebben wij vaak waanzinnige winacties, waaraan je heel makkelijk mee kunt doen en waarvan wij zeker weten dat je hart een sprongetje maakt.

Doelgroep

Voor levensgenieters die de vrijheid hebben om te doen wat ze willen doen. Deze doelgroep identificeert zich met exclusieve of trendy merken, omdat dit hun goede gevoel voor stijl en schoonheid onderstreept. Zij veroorloven zich af en toe net dat beetje extra luxe, waar ze zo hard voor gewerkt hebben. 

Aan de andere kant kunnen zij ook enorm genieten van dat ene gezellige café in de buurt, het hoeft natuurlijk niet altijd super-de-luxe te zijn.

Zij zijn nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen of avonturen. Globetrotters die het liefst ieder jaar nieuwe bestemmingen ontdekken.

Zij maken hun dromen waar, zijn onafhankelijk en gaan op hun doel af. Zij hanteren hun eigen standaard. Dit zijn echt levensgenieters met grote plannen, hun motto is:

"WORK HARD, PLAY HARD"

Zij doen het óf goed, óf helemaal niet.

Party on!

Party on!

LIFESTYLE
Where to go?

Where to go?

AGENDA
Bon Voyage

Bon Voyage

TRAVEL
What to wear

What to wear

FASHION